Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Rise Against Concert Tickets

Veel jonge luisteraars voelen zich aangetrokken tot de singles van Rise Against en de band is dan ook hard op weg om hun succes in de muziekwereld te bevestigen. Deze Amerikaanse punk rock band gaat vaak op tour, maar iedere fan kan je vertellen hoe moeilijk het is om aan kaartjes te komen voor een concert van Rise Against. Rise Against concert kaarten gaan meestal snel van de hand. Als je niet in de rij wilt staan voor je ticket dan kun je gebruik maken van de services van Budgetticket. Je vult het orderformulier in en voor dat je het weet heb je je Rise Against tickets. En wat nog het beste is, Budgetticket verkoopt de beste kaartjes voor Rise Against concerten die er bestaan tegen een concurrerende prijs.

Rise Against Concert

Als je nog nooit van Rise Against hebt gehoord, zet je dan schrap voor een fantastisch jaar. Deze Amerikaanse band geeft binnenkort nog een degelijk punk rock album uit en gaat het promoten met een Rise Against tour. De band belooft de geest van haar luisteraars te verruimen met hun volgende album dus houdt het in de gaten. Maar alleen naar het album luisteren is natuurlijk niet genoeg, de unieke sound van Rise Against moet je meemaken tijdens een concert. Houdt een oogje op de concert informatie en koop je Rise Against tickets voor het volgende Rise Against concert zo snel als je maar kan, want ze zijn snel uitverkocht. En vergeet niet je kaartjes voor jouw Rise Against concert te boeken via Budgetticket, waar Rise Against kaarten kopen nog nooit zo eenvoudig is geweest.

Over Rise Against

De Amerikaanse punk rock band Rise Against werd opgericht in 1999 en scoorde haar eerste belangrijke succes met het album ‘Siren Song of the Counter Culture’ (2004). De band produceerde al snel het volgende album ‘The Sufferer & the Witness’ wat een nog groter succes werd, een trend die alleen maar werd voortgezet. En Rise Against fans over de hele wereld verwachten dat het volgende album weer net zo fantastisch zal zijn als het laatste. Hoewel de band veel verschillende leden heeft gehad, zijn hun optredens nog net zo goed als toen ze pas begonnen. De band is erg populair in bij Nederlandse fans die niet kunnen wachten op Rise Against concerten in Nederland. En of ze nu alleen komen of met andere artiesten waar ze vaak mee samenspelen, een Rise Against concert in Nederland is zeker een zeer speciale traktatie!

Gerelateerde evenementen