Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Riverdance Tickets

Bent u een fervent dans liefhebber, dan zijn onze Riverdance tickets een echte aanrader voor u! Tijdens deze wereldberoemde dans show zult u genieten van de beste tapdansers ter wereld en de karakteristieke Ierse volks muziek. Dankzij de fraaie combinatie van dans en muziek is elke Riverdance voorstelling een waar feest voor dans fanaten. Riverdance trekt al jaren volle zalen en het kan dus zijn dat u net te laat was met kaarten bestellen. Vrees dan niet! Wij bij Budgetticket.nl hebben nog Riverdance kaarten beschikbaar, die u alsnog een plaats op de tribune bij deze prachtige voorstelling zullen bezorgen! Koop dus nu uw theaterkaarten voor Riverdance bij Budgetticket en beleef een sprookjesachtige avond vol muziek en dans.

Riverdance Theater Kaarten

Riverdance bestaat inmiddels al meer dan tien jaar, maar is nog altijd ongekend populair. De subtiele combinatie van dans en muziek heeft een hoog artistiek gehalte en trekt nog altijd volle zalen. Het door Michael Flatley opgezette project heeft duizenden mensen al een fantastische avond bezorgd en dat is nu ook voor u mogelijk! Reserveer nu uw Riverdance tickets bij Budgetticket en geniet samen met uw vrienden van een geweldige show. Geen gedoe met eindeloze wachtrijen voor de kassa’s, maar snel en veilig online bestellen. Bij Budgetticket.nl bent u slechts enkele muisklikken verwijderd van een fantastische avond dans en show. Riverdance 2018 is uw laatste kans deze beroemde theater en dans show live te zien. Om aanwezig te zijn bij dit grootse afscheid van Riverdance hoeft u alleen maar kaarten voor Riverdance in Nederland online te bestellen. Uw Riverdance kaartjes worden per aangetekende post thuis of uw hotel bezorgd!

Riverdance Shows

De Riverdance tour komt dit jaar voor de allerlaatste keer naar Nederland. Als u altijd al een Riverdance voorstelling hebt willen zien, is dit uw laatste kans om Riverdance tickets te kopen. Wegens de grote vraag naar kaartjes voor Riverdance 2018 zijn al er extra Riverdance voorstellingen ingepland! De eerste Riverdance voorstelling vond plaats in 1994, maar de Ierse dans en muziek show spreekt nog altijd tot de verbeelding van duizenden mensen. De spectaculaire voorstellingen van de tapdansers reizen de hele wereld over en trekken elke show volle zalen. De dansers weten het publiek elke voorstelling weer op het puntje van hun stoel te krijgen met hun artistieke en snelle bewegingen. U hebt nu de kans om dit live mee te maken als u nu uw Riverdance kaarten bestelt. Budgetticket.nl geeft u de unieke mogelijkheid de afscheidsvoorstelling van Riverdance bij te wonen. Laat deze kans dus niet lopen en reserveer nu!

Gerelateerde evenementen