Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op naam

Schaats Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
W
Meer resultaten REMAINING

Uitgelichte Schaatsen evenementen

Schaats Tickets

Een thuiswedstrijd in het Thialf of een mooie reis naar de schaatsbanen van Calgary, voor de beste schaats tickets bent u bij Budgetticket aan het juiste adres! De 1500 meter sprint of de tien kilometer, wanneer er weer een ware krachtmeting plaatsvindt zit u waarschijnlijk aan de buis gekluisterd. Maar wist u dat er ook plaatsen in het stadion zijn gereserveerd bij de sprint- en langeafstand kampioenschappen en de strijd om de all-round titels? Tickets voor al deze zenuwslopende schaatswedstrijden reserveert u nu zeker en simpel online. Een nieuw supersnel wereldrecord of een evenaring van het baanrecord, wanneer de Nederlandse schaatsers op het ijs hun kunsten vertonen worden er zeker top prestaties geleverd. U kunt daar getuige van zijn, want het is nu uw kans om de schaatsers aan te moedigen met schaatstickets van Budgetticket.nl!

Tickets voor Schaatsen

Spannende kwalificatie wedstrijden, bloedstollende eindsprints, scherpe bochten en een close finish, alle ingrediënten voor een succesvol schaatstoernooi zijn aanwezig. Nu de schaats tickets nog zult u denken, geen zorgen, die kunt u nu gemakkelijk en in slechts enkele klikken bestellen. Of u nu de Olympische Winterspelen, het WK sprint of het EK allround wilt bezoeken, er is keus genoeg uit de brede selectie kaarten voor schaatsen. Bekijk nu online de schaatskalander voor het komende schaatseizoen en reserveer uw schaatstickets om de mooiste schaatsmomenten te beleven bij Budgetticket.nl! Zorg dat u geen valse start heeft en de finish haalt, want de beste schaats kaarten liggen nu op uw te wachten! Koop snel voordat uw gewilde tickets zijn uitverkocht!

Schaatskampioenschappen

Bond u ook altijd de ijzers onder en bent u altijd blij als het kwik onder het vriespunt daalt, maar wil het deze winter toch niet zover komen? Dan hebben wij voor u de oplossing: bezoek eens een wedstrijd tijdens het EK sprint, het WK allround of het NK langeafstanden om dat speciale ijsgevoel ook dit jaar weer te ervaren! Om toch een beetje dit winterse schaatsgevoel te krijgen heeft Budgetticket een speciaal aantal tickets voor de populairste schaatstoernooien geselecteerd. Wanneer u met het oranje legioen de schaats toppers naar een volgende titel wilt juichen bent u hier dus aan het juiste adres! Neem de beste plaats in op de tribune en zie de schaatsers glijen over het ijs, de laatste ronde ingaan en winnend eindigen over de finish! Budgetticket maakt het allemaal mogelijk!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!