Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Sigur Ros Tickets

Heb jij de liedjes van Sigur Ros ook steeds in je hoofd? Ben jij een trouwe fan van Sigur Ros? Waarom ga je er dan niet eens lekker tussenuit? Koop een paar Sigur Ros concert kaarten waardoor je zeker bent van een plaats voor het volgende sensationele Sigur Ros concert. Je kunt thuis naar de songs van Sigur Ros luisteren, maar je kunt je ook laten meevoeren in de muzikale extase van Sigur Ros. Je zult niet alleen je favoriete tracks te horen krijgen tijdens een concert van Sigur Ros, maar je krijgt ook je favoriete band te zien die vlak voor je op het podium dansen! Dit wordt vast en zeker een geweldige ervaring. Je krijgt alle grote hits van Sigur Ros te horen tijdens dit concert. Als je deze kans niet wil missen, reserveer dan alvast je Sigur Ros tickets! Je kunt je Sigur Ros ticket kopen bij Budgetticket!

Sigur Ros Concert

Sigur Ros is een van de weinige bands die meer gefocust is op de stageshows en concerten dan op plaatopnames. Sigur Ros bracht twee albums uit en een paar singles, die allemaal grote hits werden. Songs zoals “Ný batterí” zijn zelfs nu nog heel populair. De concerten van Sigur Ros zijn grappig. Het concert is een soort totaal entertainment met schitterende muziek om van te genieten. Bezoek het volgende Sigur Ros concert en ervaar zelf hoe het is! De volgende tour van Sigur Ros wordt het langste en spectaculairste concert van alle Sigur Ros concerten die er tot nu toe zijn geweest. Wacht niet langer, koop nu je Sigur Ros ticket! Weet je niet waar je tickets voor het Sigur Ros concert kunt krijgen? Tickets voor het Sigur Ros Concert in Nederland zijn verkrijgbaar bij Budgetticket!

Over Sigur Ros

Sigur Ros is een IJslandse band die enorm populair is geworden door de falsetstem en etherische sound van leadzanger Jonsi. Sigur Ros werd opgericht in augustus 1994 in Reykjavik. De band is vernoemd naar de zuster van leadzanger Jonsi. De naam betekent: “Victory Rose” in het Engels. Ze werden voor het eerst gecontracteerd door de plaatselijke band Bad Taste. Ze debuteerden met “Von” (hoop) in 1997. De band staat bekend om zijn schitterende concerten. Behoor jij ook bij de trouwe aanhang van Sigur Ros, dan moet je zeker het volgende Sigur Ros concert in Nederland bezoeken. Tickets voor het volgende Sigur Ros Concert in Nederland kun je kopen op Budgetticket.nl!

Gerelateerde evenementen