Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Symphonica in Rosso tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Symphonica in Rosso met Simply Red
KT Tunstall, Simply Red, Ruben Hein, Glennis Grace
Woensdag, 25 oktober 2017 25-10-2017 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets
Symphonica in Rosso met Simply Red
KT Tunstall, Simply Red, Ruben Hein, Glennis Grace
Donderdag, 26 oktober 2017 26-10-2017 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 79,00* + servicekosten Bestel Tickets
Symphonica in Rosso met Simply Red
KT Tunstall, Simply Red, Ruben Hein, Glennis Grace
Zaterdag, 28 oktober 2017 28-10-2017 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 209,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Symphonica in Rosso Ticket Informatie

Een keer paar jaar kleurt de Ziggo Dome in Amsterdam rood en dat is tijdens Symphonica in Rosso! De afgelopen vier jaren waren de Symphonica in Rosso concerten - toen nog in de het Gelredome - een groot succes en gelukkig is het nu bekend geworden dat er ook een 2017-editie komt van dit fantastische muziekfeest. Tijdens de vorige edities van Symphonica in Rosso waren de hoofdrollen weggelegd voor Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie en Diana Ross en dus heeft u met Symphonica in Rosso kaarten al enkele echte supersterren live aan het werk kunnen zien in de Ziggo Dome. In 2017 is Simply Red de hoofdact tijdens Symphonica in Rosso, dus bestel snel uw tickets!

Symphonica in Rosso 2017

Het was even onzeker of de 2017 editie van Symphonica in Rosso wel door zou gaan, maar de data zijn inmiddels bevestigd en het belooft wederom een groot muziekfeest worden! De Symphonica in Rosso concerten lopen elke keer uit op een waar volksfeest en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor Symphonica in Rosso 2017 met Simply Red. Symphonica in Rosso is een spektakel geworden dat zijn weerga niet kent in Nederland! Wilt u een avond heerlijk swingen en feesten tijdens Symphonica in Rosso 2017? Tickets kunt u snel en veilig reserveren op Budgetticket.nl.

Symphonica in Rosso Concerten

Op de concertagenda van Symphonica in Rosso voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Symphonica in Rosso tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Symphonica in Rosso concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Symphonica in Rosso tickets. Symphonica in Rosso staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Symphonica in Rosso concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Symphonica in Rosso kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Symphonica in Rosso tickets en zie Symphonica in Rosso live in concert.

Gerelateerde evenementen