Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Symphonica in Rosso Tickets

Een keer paar jaar kleurt de Ziggo Dome in Amsterdam rood en dat is tijdens Symphonica in Rosso! De afgelopen vier jaren waren de Symphonica in Rosso concerten - toen nog in de het Gelredome - een groot succes en gelukkig is het nu bekend geworden dat er ook een 2018-editie komt van dit fantastische muziekfeest. Tijdens de vorige edities van Symphonica in Rosso waren de hoofdrollen weggelegd voor Marco Borsato, Paul de Leeuw, Lionel Richie, Diana Ross en Simply Red! U heeft met Symphonica in Rosso kaarten al enkele echte supersterren live aan het werk kunnen zien in de Ziggo Dome. In 2018 staat er een hele bijzondere gast als de hoofdact tijdens Symphonica in Rosso, dus bestel snel uw tickets!

Symphonica in Rosso 2018

Het was even onzeker of de 2018 editie van Symphonica in Rosso wel door zou gaan, maar ondanks dat de data nog niet bevestigd zijn, belooft het wederom een groot muziekfeest worden! De Symphonica in Rosso concerten lopen elke keer uit op een waar volksfeest en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor Symphonica in Rosso 2018 met een speciale gast. Symphonica in Rosso is een spektakel geworden dat zijn weerga niet kent in Nederland! Wilt u een avond heerlijk swingen en feesten tijdens Symphonica in Rosso 2018? Tickets kunt u snel en veilig reserveren op Budgetticket.nl.

Symphonica in Rosso Concerten

Op de concertagenda van Symphonica in Rosso voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Symphonica in Rosso tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Symphonica in Rosso concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Symphonica in Rosso tickets. Symphonica in Rosso staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Symphonica in Rosso concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Symphonica in Rosso kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Symphonica in Rosso tickets en zie Symphonica in Rosso live in concert.

Gerelateerde evenementen