Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

The Kelly Family tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
The Kelly Family Zaterdag, 24 maart 2018 24-03-2018 Aanvang 20:00
RotterdamNL
Ahoy
€ 52,00 € 39,00* + servicekosten Bestel Tickets

The Kelly Family Kaarten - Internationaal

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
The Kelly Family Donderdag, 8 maart 2018 08-03-2018 Aanvang 20:00
PraagCZ
O2 Arena
€ 49,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

The Kelly Family Ticket Informatie

The Kelly Family is een muziekgroep die stamt uit allerlei leeftijdscategorieën. Zij begonnen al in 1966 toen vier Kelly kinderen op feestjes en partijen zongen. Dit talent zat al heel lang in het bloed van de Kelly Family en het voortdurende oefenen en perfectioneren heeft ervoor gezorgd dat ze nu zeker zijn van succes en populariteit. De familieleden werkten hard aan de promotie van hun The Kelly Family tickets en concert promotie. Dit gevecht hield ook in dat ze een veel ingewikkeldere taak moesten volbrengen – het delen van hun talent met de rest van de wereld. Als je nooit een optreden hebt gezien kun je nu The Kelly Family concert kaarten kopen en kun je zien hoe ze hun familie-erfgoed hebben beheerd. Haal je exclusieve The Kelly Family ticket nu bij Budgetticket!

The Kelly Family Concert

De leden van The Kelly Family kwamen uit verschillende Europese en westerse landen en ze vermengden deze invloeden tot een harmonie. Net als zoals hun muzikale stukken heeft The Kelly Family een perfecte samenwerking. De groep heeft al veel The Kelly Family Concerten gegeven die allemaal goed slaagden en alle The Kelly Family tickets waren zo uitverkocht in korte tijd. Onlangs is hun etnische achtergrond mooi weergegeven tijdens de laatste The Kelly family concert tournee. De grootste hit van de groep “Who'll come with me (David's Song)” is lange tijd de favoriet geweest van het publiek tijdens elk concert. Zonder twijfel zal ook het volgende The Kelly Family concert je een geweldig tevreden gevoel geven. Kijk naar hun tournee schema’s en bestel je kaarten via Budgetticket!

Over The Kelly Family

Het koppel Daniel en Barbara Kelly waren verantwoordelijk voor de muzikale opvoeding van hun kinderen om bij verschillende familiegelegenheden op te treden. Zelfs na hun dood gaat de traditie voort en elk familielid krijgt de beste technieken aangeleerd voor hun zang. Dit is hoe The Kelly Family begon en hoe ze verder groeiden. Nu de familie nog steeds uitbreidt, kunnen de leden van de The Kelly Family hun carrière makkelijk kiezen. In hun agenda staat ook een The Kelly Family concert in Nederland dat waarschijnlijk een toonbeeld van hun buitengewone kunnen zal zijn. Koester deze unieke kans en je zult zeker geen spijt dat je hun prachtige muziek live hebt gehoord. De datum van het The Kelly Family concert in Nederland hun programma zal binnenkort bekend worden gemaakt. Check dit door naar de site van Budgetticket te gaan!

Gerelateerde evenementen