Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

The Script Tickets

The Script is een Ierse rock- / popband uit Dublin. Tegenwoordig zit The Script in Londen en de band heeft onlangs haar naar zichzelf genoemde debuutalbum uitgebracht. Als je deze band live wilt zien optreden kom dan naar de The Script concerten om hun songs te beluisteren. Ondanks het feit dat dit een relatief nieuwe band is zijn er al veel fans en die zijn allemaal op zoek naar de The Script concert kaarten die onder andere via Budgetticket verkrijgbaar zijn. Na bestelling worden uw tickets tijdig per aangetekende post naar u toegestuurd.

The Script Concertkaarten

The Script bestaat uit drummer Glen Power en de overige bandleden O’Donoghue en Sheehan en dat zijn beiden songwriters en producers. Ze vielen zo’n beetje van hun stoel van verbazing toen ze werden gevraagd om samen met een paar grote namen uit de muziekwereld een album te maken.The Script gaat nu op tour en als je wilt zien hoe de nummers van het debuutalbum worden uitgevoerd moet je echt wat The Script kaarten reserveren. De fans kunnen niet wachten om nummers als “We Cry”, “The Man Who Can’t Be Moved” en “Breakeven” live te horen en wachten vol spanning het eerstvolgende The Script concert af. Ook jij kunt bij dat The Script concert aanwezig zijn door bij Budgetticket een paar The Script tickets te reserveren zodat je naar een concert kunt gaan. Dus je weet het: als je tickets zoekt, kom dan snel naar Budgetticket.

Over The Script

De rockband The Script komt oorspronkelijk uit Dublin, Ierland, maar geniet tegenwoordig van haar populariteit n Londen en andere delen van de wereld. Hoewel ze met hun eerste band, My Town, niet zo succesvol waren als ze hadden gehoopt, deden ze het met The Script toch een stuk beter en scoorden ze grote hits. De bandleden van The Script begonnen al in hun tienerjaren met een speciale voorliefde voor amerikaanse zwarte muziek. De Afro-Amerikaanse cultuur is naar eigen zeggen ook een belangrijke invloed op de typische muziek van de band, wat erg duidelijk wordt als je naar het debuutalbum “The Script” luistert. Er staat een aantal The Script concerten in Nederland op het programma, en jij kunt daar ook bij aanwezig zijn! Kom dus snel naar Budgetticket en reserveer je tickets voor de aankomende The Script concerten in Nederland!

Gerelateerde evenementen