Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

The Script tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
The Script Donderdag, 15 maart 2018 15-03-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 39,00* + servicekosten Bestel Tickets
The Script Vrijdag, 16 maart 2018 16-03-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 42,00 € 29,00* + servicekosten Bestel Tickets

The Script Kaarten - Internationaal

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
The Script Zondag, 4 maart 2018 04-03-2018 Aanvang 19:30
OsloNO
Spektrum
€ 59,00* + servicekosten Bestel Tickets
The Script Woensdag, 2 mei 2018 02-05-2018 Aanvang 20:00
Cape TownZA
Grand Arena, Grand West
€ 79,00* + servicekosten Bestel Tickets
The Script Vrijdag, 4 mei 2018 04-05-2018 Aanvang 20:00
PretoriaZA
Sun Arena
€ 99,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

The Script Ticket Informatie

The Script is een Ierse rock- / popband uit Dublin. Tegenwoordig zit The Script in Londen en de band heeft onlangs haar naar zichzelf genoemde debuutalbum uitgebracht. Als je deze band live wilt zien optreden kom dan naar de The Script concerten om hun songs te beluisteren. Ondanks het feit dat dit een relatief nieuwe band is zijn er al veel fans en die zijn allemaal op zoek naar de The Script concert kaarten die onder andere via Budgetticket verkrijgbaar zijn. The Script kaarten voor Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online The Script tickets voor andere evenementen reserveren! Na bestelling worden uw tickets tijdig per aangetekende post naar u toegestuurd.

The Script Concertkaarten

The Script bestaat uit drummer Glen Power en de overige bandleden O’Donoghue en Sheehan en dat zijn beiden songwriters en producers. Ze vielen zo’n beetje van hun stoel van verbazing toen ze werden gevraagd om samen met een paar grote namen uit de muziekwereld een album te maken.The Script gaat nu op tour en als je wilt zien hoe de nummers van het debuutalbum worden uitgevoerd moet je echt wat The Script kaarten reserveren. De fans kunnen niet wachten om nummers als “We Cry”, “The Man Who Can’t Be Moved” en “Breakeven” live te horen en wachten vol spanning het eerstvolgende The Script concert af. Ook jij kunt bij dat The Script concert aanwezig zijn door bij Budgetticket een paar The Script tickets te reserveren zodat je naar een concert kunt gaan. Dus je weet het: als je tickets zoekt, kom dan snel naar Budgetticket.

Over The Script

De rockband The Script komt oorspronkelijk uit Dublin, Ierland, maar geniet tegenwoordig van haar populariteit n Londen en andere delen van de wereld. Hoewel ze met hun eerste band, My Town, niet zo succesvol waren als ze hadden gehoopt, deden ze het met The Script toch een stuk beter en scoorden ze grote hits. De bandleden van The Script begonnen al in hun tienerjaren met een speciale voorliefde voor amerikaanse zwarte muziek. De Afro-Amerikaanse cultuur is naar eigen zeggen ook een belangrijke invloed op de typische muziek van de band, wat erg duidelijk wordt als je naar het debuutalbum “The Script” luistert. Er staat een aantal The Script concerten in Nederland op het programma, en jij kunt daar ook bij aanwezig zijn! Kom dus snel naar Budgetticket en reserveer je tickets voor de aankomende The Script concerten in Nederland!

Gerelateerde evenementen