Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

The Waterboys Tickets

‘December’, ‘The Return of Pan’ en ‘A Girl Called Johnny’ zijn nog maar enkele van de hits die The Waterboys hebben bijgedragen aan de wereld van de muziek. The Waterboys brengen voornamelijk rock maar zijn inmiddels experts geworden in het maken van songs die de aandacht trekken van om het even welke muziekliefhebber. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan om The Waterboys tickets te regelen: de concerten van de band zijn zo in trek dat je zult merken dat het kopen van kaarten voor The Waterboys concerten heel wat lastiger is dan je had gedacht. De optredens van deze band zijn gegarandeerde publiekstrekkers wat wel bewezen wordt door tot de nok toe gevulde concertzalen en luid joelende fans. Als je dus niet je kans wilt missen om ze live te gaan zien, koop dan nu nog je The Waterboys concert kaarten via Budgetticket!

The Waterboys Concert

Wie heeft er nu nog nooit gehoord van The Waterboys? The Waterboys zijn enorm populair vanwege hun vaardigheid de Keltische tradities in hun songs voort te zetten. Zoals we allemaal weten is er veel deskundigheid en oefening nodig om Keltische muziek op de juiste manier te beoefenen. Dus kunnen we nu wel zeggen dat de band daarin een expert is! En dat is ook de reden waarom The Waterboys concerten eenvoudigweg onweerstaanbaar zijn terwijl het regelen van tickets voor The Waterboys concerten toch zo’n zenuwslopende bezigheid is. Wist je al dat ze op het punt staan aan een nieuwe The Waterboys concert tour te beginnen? Zo niet, dan ben je nu al aan de late kant voor het grootste gebeuren van dit jaar: hun fans zijn al druk bezig met het regelen van The Waterboys tickets voor alle concerten van deze tour. Regel de jouwe nu nog bij Budgetticket!

Over The Waterboys

De band The Waterboys werd opgericht in 1983 en hun grootse songs zijn wijd en zijd met vlag en wimpel ontvangen! De band heeft een bezetting van bandleden die uit verschillende landen afkomstig zijn. Vanaf het verleden tot nu aan toe hebben The Waterboys geleerd hun muziek in diverse stijlen te spelen. De band ging tijdelijk uit elkaar maar dat heeft de groep uiteindelijk alleen maar hechter genaakt. The Waterboys zijn er sinds hun hereniging in 2000 op gebrand het hun fans naar de zin te maken. Vanaf het moment van de hereniging van de band zijn ze doorgegaan met het produceren van speciale songs, grootse albums en gaan ze wereldwijd op tour. Als je meer wilt zien en horen van The Waterboys kom dan naar het The Waterboys concert in Nederland. Het lijkt misschien een hele klus om aan kaartjes voor het The Waterboys concert in Nederland te komen maar bij Budgetticket hoeft het geen enkel probleem te zijn!

Gerelateerde evenementen