Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Lollapalooza - Saturday
Armin van Buuren, David Guetta, The Weeknd
Zaterdag, 8 september 2018 08-09-2018 Aanvang 10:00
BerlijnDE
Olympia Stadion Berlijn
€ 109,00* + servicekosten Bestel Tickets
Lollapalooza - Weekend
Kraftwerk, David Guetta, The Weeknd
Zaterdag, 8 september 2018 08-09-2018 Aanvang 10:00
BerlijnDE
Olympia Stadion Berlijn
€ 169,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

The Weeknd Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe The Weeknd concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van The Weeknd wel dromen en heeft u de albums van The Weeknd inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd The Weeknd live in concert te zien! Er is weer een nieuwe The Weeknd tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële The Weeknd kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Lollapalooza - Saturday kaarten voor Olympia Stadion Berlijn zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Lollapalooza - Weekend tickets voor andere evenementen reserveren! Het bestellen van concert kaarten voor The Weeknd kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw The Weeknd tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

The Weeknd Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van The Weeknd bij te wonen, maar is het u nooit gelukt The Weeknd tickets te vinden? Elk The Weeknd concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale The Weeknd pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het The Weeknd concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de The Weeknd tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor The Weeknd kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor The Weeknd concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de The Weeknd tour!

The Weeknd Concerten

Op de concertagenda van The Weeknd voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe The Weeknd tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende The Weeknd concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw The Weeknd tickets. The Weeknd staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor The Weeknd concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw The Weeknd kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw The Weeknd tickets en zie The Weeknd live in concert.

Gerelateerde evenementen