Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Toppers in Concert tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Toppers in Concert 2018 Vrijdag, 25 mei 2018 25-05-2018 Aanvang 20:30
AmsterdamNL
Amsterdam Arena
€ 39,00* + servicekosten Bestel Tickets
Toppers in Concert 2018 Zaterdag, 26 mei 2018 26-05-2018 Aanvang 20:30
AmsterdamNL
Amsterdam Arena
€ 45,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Toppers in Concert Ticket Informatie

Reden voor een nieuw groot Toppers in Concert feest! Gordon heeft De Toppers inmiddels verlaten, maar René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling krijgen komend jaar versterking van diverse gastartiesten! Deze zomer zullen Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom weer een ultiem meezing concert houden in de Amsterdam Arena. Als u dit jaar een van de gelukkigen wilt zijn die de Toppers in Concert ziet schitteren in de Arena, bent u bij Budgetticket.nl aan het juiste adres. Wij hebben Toppers in Concert kaarten in handen weten te krijgen, die hier op u liggen te wachten! Toppers in Concert 2018 kaarten voor Amsterdam Arena zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Toppers in Concert 2018 tickets voor andere evenementen reserveren! Bestel hier direct uw 2018 Toppers in Concert tickets en beleef het grootste meezingfeest van het jaar! Concerten van De Toppers zijn over the top en extravagant, maar vooral ook één groot volksfeest. Toppers in Concert kaartjes staan garant voor een topavond met Gerard, René en Jeroen!

Toppers in Concert Kaarten

Met Toppers in Concert tickets kunt u covers en medleys kunt verwachten van klassiekers als Abba, Robbie Williams en André Hazes. Bijna elk Toppers concert komt er ook een Eurovisie Songfestival-medley langs. De Toppers in Concert songs Wir Sind Die Holländer en hun single Shine staan ongetwijfeld ook op het programma. Bestel hier op Budgetticket.nl uw Toppers in Concert 2018 kaarten en u zult zelf zien en horen waarom ze De Toppers heten! Zijn Geer, René en Jeroen ook uw Toppers? Boek dan vandaag nog uw kaarten voor Toppers in Concert 2018 op Budgetticket.nl!

Toppers in Concert 2018

Een Toppers concert blijft een unieke belevenis. Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom zullen dit jaar weer als nooit tevoren schitteren in de Amsterdam Arena samen met enkele geweldige "guest stars". De Toppers tickets hebben al duizenden mensen een wereldavond bezorgd en dat is ook voor dit jaar Toppers concert weer het plan. Na het succes van de afgelopen editie hopen Gerard, Jeroen en René Froger dat dit jaar nog eens dunnetjes over te doen. Muziekliefhebbers mogen De Toppers in Concert 2018 niet missen! Kaarten voor de Toppers Live @ the Arena 2018 zijn nu te bestellen op Budgetticket.nl.

Gerelateerde evenementen