Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

TT Assen tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
MotoGP - TT Assen 2018 Zondag, 1 juli 2018 01-07-2018 Aanvang 8:00
AssenNL
TT Circuit
€ 79,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

TT Assen Ticket Informatie

De TT van Assen is al jaren het grootste motorsport evenement van Nederland. De beste motorrijders uit de hele wereld komen elk laatste weekend van juni naar de Drentse hei om uit te maken wie zijn motor het snelst over dit spectaculaire parcours kunnen sturen. In 2018 vindt de Dutch TT alweer voor de 83ste keer plaats in Assen en daarvoor kunt u nu TT Assen tickets reserveren bij Budgetticket! MotoGP - TT Assen 2018 kaarten voor TT Circuit zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Het TT Circuit van Assen is zeer populair bij de coureurs. Motor helden als Valentino Rossi, Jorge Lorenzo en Dani Pedrosa steken hun liefde voor het Drentse circuit niet onder stoelen of banken. De ruim 120.000 toeschouwers zorgen voor een unieke sfeer tijdens het raceweekend en laten duidelijk blijken hoe populair motorsport in ons land is. Als u tickets wilt bemachtigen voor de TT Assen 2018 dan moet u er snel bij zijn! Budgetticket heeft enkele mooie plaatsen voor u in de aanbieding. Race daarom nu naar Budgetticket.nl en koop uw TT Assen kaarten!

TT Assen 2018 Kaarten

Elk jaar komen er vele duizenden raceliefhebbers naar Assen voor de TT en dus kan het lastig zijn TT kaarten te bemachtigen. Bij Budgetticket kennen wij het woord “uitverkocht” echter niet en hebben TT Assen kaarten voor u weten te reserveren. Zo kunt u straks zelf zien hoe meervoudig wereldkampioen Valentino Rossi zijn Ducati door de beroemde Geert Timmer-bocht, de Haar bocht of de bekende Ramshoek manoeuvreert. De Dutch TT staat altijd garant voor spektakel met een vol tijdschema en verschillende raceklasses. Het hoofdprogramma wordt uiteraard neergezet door de rijders uit de uiterst spectaculaire MotoGP klasse. Met een TT Assen ticket heeft u ook dit jaar weer goud in handen. De beste bikers ter wereld zullen u ongetwijfeld versteld doen staan van de snelheid en het lawaai van hun motoren. Elke motorrace fan moet in elk geval een keer bij de TT van Assen zijn geweest. Als u nu op Budgetticket.nl uw TT Assen tickets bestelt, weet u zeker dat u straks kunt genieten van de beste motorsport ter wereld!

Historie TT Assen

Het TT Circuit van Assen wordt door veel motor coureurs gezien als de hemel op aarde. Wereldtoppers als Jorge Lorenzo, Valentino Rossi en Dani Pedrosa zijn stuk voor stuk vol lof over het Circuit van Drenthe, waar al sinds 1955 wordt geracet. In het verleden zijn er dan ook al enkele legendarische races gereden. Het Nederlandse publiek zal zich vooral de overwinningen van Wil Hartog (1977) en Jack Middelburg (1980) herinneren. Hun zeges in Assen zijn legendarisch in de Nederlandse motorsport geschiedenis. Vandaag de dag kan vooral levende legende Valentino Rossi, die de Dutch TT meerdere kennen wist te winnen, rekenen op veel steun van het Nederlandse publiek. Wilt u Rossi en zijn rivalen ook eens los zien gaan op hun motoren, dan is dit uw kans! Bestel hier uw TT Assen 2018 tickets en beleef een dag vol snelheid en spektakel en een van de mooiste circuits van Nederland.

Gerelateerde evenementen