Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Usher Tickets

Usher heeft voor muziekliefhebbers geen introductie meer nodig! Deze Amerikaanse R&B zanger knalde in 1997 de internationale hitlijsten in met de single You Make Me Wanna… en is er sindsdien niet meer uit weg te slaan. Usher groeide uit tot een van de bekendste artiesten van dit moment en heeft wereldwijd vele duizenden fans. Met songs als Caught Up en natuurlijk de nummer 1 hit Yeah! is het onmogelijk stil te blijven zitten tijdens een live concert van Usher. Deze populaire Amerikaanse zanger won al verschillende Grammy Awards en het is dan ook niet gek dat wereldwijd fans uren in de wachtrij staan om die officiële Usher kaarten te bemachtigen. Ga naar onze website en bestel uw Usher tickets simpel online! Binnen enkele muisklikken kunt u hier concert tickets voor Usher reserveren, dus ga snel naar Budgetticket.nl en bestel die gewilde Usher kaartjes!

Usher Kaarten

Na zijn eerste hit songs als You Make Me Wanna… en U Got it Bad werd het even stil rond Usher, maar in 2004 keerde hij op volle kracht terug op het wereldtoneel met de smash hit Yeah!. Usher herhaalde dit succes met nummers als Caught Up en My Boo en staat mede daardoor wekelijks voor uitverkochte zalen. Wanneer de speeldata van een nieuwe Usher tour bekend worden gemaakt, ontstaat er een ware run op concertkaarten voor Usher. Als u deze keer niet achter het net wilt vissen, kunt u bij Budgetticket zeker en simpel Usher tickets reserveren. Waarom uren in de rij staan als u uw kaarten voor Usher ook gewoon online kunt bestellen. Maak gebruik van de service van Budgetticket en bestel direct uw tickets. Usher maakt altijd een grote show van zijn concerten en dus mag u als echte fan zijn volgende live show niet missen. Twijfel daarom niet langer en boek hier uw concert kaarten voor Usher!

Usher Concerten

Usher staat niet alleen bekend om zijn zangkwaliteiten, maar ook om zijn moves. Usher heeft als een waar pop-icoon zijn eigen dansstijl ontwikkeld, die hij tijdens zijn concerten en in zijn videoclips regelmatig laat zien. Met Michael Jackson als zijn grote inspirator, was het dan ook niet vreemd dat Usher een emotioneel optreden verzorgde tijdens de Michael Jackson Memorial. Usher reist met zijn eigen concert tour echter ook de wereld rond en zal optreden in de bekendste concertzalen van Europa. Bent u nog op zoek naar tickets voor Usher concerten? Kijk dan in de concertagenda van Budgetticket voor de komende live optredens van Usher en bestel kaarten voor het concert van uw keuze! Tijdens het volgende Usher concert zult u songs horen van zijn laatste album Here I Stand, maar ook van My Way en Confessions. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog uw Usher tickets bij Budgetticket.nl!

Gerelateerde evenementen