Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

VanVelzen Tickets

Roel van Velzen werd door zijn lengte misschien vaak over het hoofd gezien, maar nu kan niemand meer om deze geweldige Nederlandse singer/songwriter heen! VanVelzen won de afgelopen jaren al enkele prestigieuze muziekprijzen en stond in het voorprogramma van wereldsterren als Kelly Clarkson en Bon Jovi. Als verkozen “Beste Live Act” moet u deze ras artiest absoluut live in concert gaan zien! Bestel hier uw officiële VanVelzen kaarten en zing live mee met die bekende VanVelzen hits Burn, When Summer Ends en Love Song! Roel van Velzen is tegenwoordig een van de populairste Nederlandse artiesten en dus zijn de concert tickets voor VanVelzen niet aan te slepen. Gelukkig voor u heeft Budgetticket nog VanVelzen concertkaarten beschikbaar. Boek hier uw VanVelzen tickets en get higher met VanVelzen!

VanVelzen Kaarten

VanVelzen heeft een grote reputatie als het aankomt op live optredens. In het tv-programma De Wereld Draait Door konden we al kennis maken met zijn improvisatie talent en tijdens de 3FM Awards 2008 werd VanVelzen gekozen tot Beste Live Act! Kaarten voor VanVelzen concerten zijn tegenwoordig erg moeilijk te bemachtigen. Bij Budgetticket kunt u uw VanVelzen tickets echter eenvoudig bestellen. VanVelzen is on his way om een grote ster te worden. Met hits als Baby Get Higher, Burn, Love Song en natuurlijk zijn nieuwste single Take Me In gooit VanVelzen keer op keer hoge ogen. Het stemgeluid wat deze grote, kleine man voortbrengt is ongelofelijk en zet VanVelzen op eenzame hoogte. Als u hier uw VanVelzen kaarten bestelt, weet u zeker dat u niets hoeft te missen van deze geweldige artiest. Maak gebruik van de service van Budgetticket.nl, bestel uw tickets voor VanVelzen en zie Roel van Velzen en band schitteren op het podium!

VanVelzen Concertagenda 2018

Nederland maakt in het tv-programma De Wereld Draait Door voor het eerst kennis met VanVelzen. Daar liet VanVelzen zijn geweldige improvisatie talent zien en zong hij zijn eerste single Baby Get Higher. Als VanVelzen zijn debuutalbum Unwind uitbrengt haalt deze binnen de kortste keren de top van de hitlijsten. Unwind wordt uiteindelijk gekozen tot beste album van 2007 en is inmiddels platina. Met het nieuwe VanVelzen album Take Me In gaat Roel van Velzen vrolijk verder met waar hij gebleven was: het scoren van hits. On My Way en Love Song brengen VanVelzen nieuwe successen en zorgen voor een stormloop van concert tickets voor VanVelzen. Ook u kunt dit jaar nog live van VanVelzen genieten als u uw VanVelzen kaarten online reserveert bij Budgetticket. Kijk in de VanVelzen concertagenda voor 2018 en boek direct uw Van Velzen tickets voor uw favoriete VanVelzen optredens!

Gerelateerde evenementen