Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00
Volg Budgetticket
en win tickets!

Zoek tickets

Wanneer worden mijn tickets bezorgd?

Uw tickets worden circa 15 werkdagen (ca. 3 weken) voor het evenement per e-mail (E-ticket) opgestuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. U ontvangt de elektronische tickets dan in uw inbox en kunt uw E-tickets zelf uitprinten.

Indien er bij het plaatsen van uw bestelling stond vermeld dat het om "Instant download" tickets, dan kunt u uw E-tickets direct na het plaatsen van uw bestelling downloaden en printen. Na het plaatsen en betalen van uw bestelling ontvangt u een link in uw inbox, via waar u de E-tickets kunt downloaden en uitprinten.

Heeft u uw E-tickets 2 weken voor het concert of evenement nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij voor u kunnen uitzoeken wat er mogelijk mis is gegaan met de verzending van uw tickets.

In het geval de door u bestelde tickets hard copy tickets zijn, worden uw tickets per pakketpost van PostNL (Nederland) of via UPS (rest van de wereld) opgestuurd.

De verwachte leverdatum staat vermeld in uw reserveringsbevestiging die u per e-mail ontvangen heeft. Op moment van verzending ontvangt u automatisch een e-mail ter bevestiging van de verzending.

Terug naar veelgestelde vragen