Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Chelsea Tickets

De voetbal tickets voor Chelsea FC liggen tegenwoordig niet voor het oprapen. Chelsea is aan van de topclubs uit de Engelse Premier League en vecht al jaren mee om de prijzen. Eén van de redenen waarom het zo moeilijk is om aan Chelsea kaarten te komen, is omdat Chelsea het op vier na hoogste gemiddelde aantal toeschouwers per wedstrijd in Engeland heeft. Dit toont de vraag naar officiële Chelsea kaarten wel aan. Stelt u zich eens voor dat u de concurrentie aan moet gaan met 40.000 supporters om naar een wedstrijd van Chelsea te kunnen gaan, want zoveel fans kopen tickets voor elke voetbalwedstrijd die deze Londense voetbal club speelt! Als u geen uren in de rij wilt staan voor de volgende football match van Chelsea, ga dan snel naar Budgetticket en ervaar het gemak waarmee u online Chelsea voetbal kaarten kunt reserveren!

LET OP: de data en tijden van onderstaande wedstrijden zijn onder voorbehoud en kunnen dus nog tot zeer kort voor de wedstrijd gewijzigd worden.

Chelsea Voetbal Kaarten

Chelsea is een voetbalclub met een van de grootste fanclubs ter wereld. De fans moeten echt knokken voor Chelsea voetbal kaarten. In 2005/2006 waren ze qua supporters de op vier na grootste club van Engeland met gemiddeld 41.870 tickets die door de supporters werden gekocht. De fans die Chelsea tickets kopen komen uit alle windstreken van Engeland naar het Chelsea stadion Stamford Bridge om The Blues live in actie te zien. Chelsea tickets zijn het waard om voor te vechten en dat is precies wat de fans van Chelsea doen om maar bij de voetbal wedstrijden van Chelsea aanwezig te kunnen zijn. Voorkom dus dat u in de rij moet staan met al die duizenden fans en bestel uw Chelsea kaarten met het grootste gemak bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Chelsea Wedstrijden 2017/2018

De Chelsea Football Club, die ook wel The Blues of The Pensioners wordt genoemd, is een van de absolute topclubs van Engeland én Europa. De club is in 1905 opgericht in Chelsea, Londen. Door de jaren heeft de club altijd in de Premier League gespeeld en deed zij vaak mee om de prijzen. Vooral de laatste jaren is het Chelsea van eigenaar Roman Abramovitsj succesvol. Onder zijn leiding werden wereldtoppers als Didier Drogba, Petr Cech, Fernando Torres en Frank Lampard naar Londen gehaald. Om verdediger John Terry, een van dé gezichten van The Blues, natuurlijk niet te vergeten. Onder leiding van coach André Villas Boas strijden zij ook dit seizoen zeker weer mee om de prijzen in de Premier League en de Champions League. Als u de volgende wedstrijd van deze prominente club in de Premier League of Champions League wilt zien in dat prachtige Stamford Bridge stadium, bestel dan nu uw tickets voor Chelsea wedstrijden 2017/2018 bij Budgetticket.nl!