Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Feyenoord Tickets

Feyenoord Rotterdam is een van de oudste en succesvolste Nederlandse voetbalclubs. De club, die zijn thuiswedstrijden speelt in het beroemde Feyenoord stadion De Kuip, won al vele nationale en internationale prijzen en vormt samen met aartsrivaal Ajax en PSV de traditionele top drie van de Nederlandse Eredivisie. Feyenoord staat bekend als De Club van het Volk en dat is goed te merken! Tijdens elke thuiswedstrijd van Feyenoord Rotterdam zit De Kuip vol met meer dan 50.000 voetbal liefhebbers! Wilt u ook een keer een Eredivisie of Europa Cup wedstrijd meebeleven in de unieke sfeer van het Feyenoord stadion? Bestel dan nu Feyenoord voetbal kaarten bij Budgetticket. Bij ons heeft u keuze uit de beste Feyenoord tickets en kunt u zichzelf een plaatsje bezorgen in De Kuip. De vraag naar Feyenoord kaarten is echter zeer groot, dus wacht niet te lang met het aanvragen van uw tickets voor die beslissende Feyenoord match! Geen woorden, maar daden!

Feyenoord Voetbal Kaarten

Het is nooit eenvoudig om voetbalkaarten voor Feyenoord te scoren. De Rotterdamse voetbalclub is misschien wel de populairste club van Nederland en heeft vele duizenden fans door heel het land! Feyenoord won tot nu toe al 14 landstitels en meerdere Europa Cups. Feyenoord fans kopen elke wedstrijd weer Feyenoord tickets om hun helden naar de volgende overwinning te schreeuwen. Als u nu kaarten voor zo’n spannende Feyenoord wedstrijd bestelt bij Budgetticket.nl weet u zeker dat u straks spelers als Jerson Cabral, Ron Vlaar en Karim El Ahmadi live in actie kunt zien in De Kuip. Draagt u Feyenoord een warm hart toe? Dan moet u een keer de fantastische sfeer in het Feyenoord stadion meemaken tijdens een thuiswedstrijd van Feyenoord Rotterdam. Tickets kunt u nu snel en safe scoren op Budgetticket.nl. Ga hand in hand met Budgetticket naar Feyenoord onder coach Ronald Koeman en beleef een fantastisch voetbalfeest in De Kuip!

Feyenoord Wedstrijden 2017/2018

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord werd opgericht in 1908 en is daarmee een van de oudste voetbalclubs van Nederland. Feyenoord Rotterdam boekte grote successen in haar historie en was de eerste Nederlandse club die er in slaagde de Europa Cup I (Champions League) te winnen in 1970! Het traditionele rood-witte tenue is beroemd en de trouwe Feyenoord fans, Het Legioen genaamd, volgen hun club overal! Ondanks dat de laatste landstitel dateert uit 1999 blijft Feyenoord een grote naam in het Nederlandse voetbal en blijft de vraag naar Feyenoord voetbalkaarten ongekend groot! Of het nu om een wedstrijd in de Nederlandse Eredivisie gaat of een Europa Cup-duel, de Feyenoord tickets gaan altijd als warme broodjes over te toonbank. Droomt u er al jaren van Feyenoord in De Kuip te zien voetballen? Wacht dan niet langer en reserveer direct uw kaarten voor Feyenoord wedstrijden 2017/2018 op Budgetticket.nl. Na bestelling worden uw tickets voor Feyenoord Rotterdam per aangetekende post naar u toegestuurd!