Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00
Volg Budgetticket
en win tickets!

Zoek tickets

Daarom reserveert u Tickets bij Budgetticket.nl!

Daarom koopt u tickets bij Budgetticket.nl:

1. Marktleider

Budgetticket is in bedrijf sinds 1996 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste en betrouwbaarste ticketbureau van Nederland. Gespecialiseerd in de aan- en verkoop van tickets voor uitverkochte concerten, voetbalwedstrijden en evenementen, kunt u op Budgetticket.nl ook terecht voor moeilijk te verkrijgen tickets voor FC Barcelona, een Justin Timberlake concert in de UK of de finale van de Champions League. Tevens garanderen we zelfs voor de officiële voorverkoop al uw tickets voor uw favoriete artiest of band. Kortom voor al uw concertkaarten, voetbal tickets en tickets voor alle andere evenementen bent u bij Budgetticket aan het juiste adres!

2. Veilige verzending
Elke bestelling bij Budgetticket wordt per e-mail naar u toegestuurd of indien niet anders mogelijk via aangetekende post door onze vaste partners van PostNL of UPS voor internationale verzendingen.

3. Duizenden tevreden klanten
Geen lange wachtrijen voor de kassa of urenlang aan de telefoon om er eindelijk achter te komen dat wanneer u aan de beurt bent het concert al is uitverkocht. Kies dan zoals vele anderen tevreden klanten voor u deden voor Budgetticket, uw online ticketspecialist. Eenvoudig vanuit uw luie stoel via het Internet uw tickets voor de beste en populairste concerten en evenementen bestellen bij Budgetticket.nl!

4. Veilig online bestellen
Uw tickets kunt u via een beveiligde verbinding betalen op de website van Budgetticket.nl. Kies voor een creditcard betaling of iDEAL en betaal in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Geen creditcard? Betaal uw tickets dan via een bankoverschrijving binnen vijf werkdagen om uw reservering te garanderen.

5. Goede service
Heeft u assistentie nodig bij het bestellen van uw tickets? Heeft u vragen omtrent de verzending van uw tickets of wilt u met een medewerker spreken, neem dan contact op met onze vriendelijke klantenservice of email al uw vragen naar: info@budgetticket.nl of bel: +31 50 201 1521.

6. Unieke Garantie Regels
Wanneer u tickets koopt bij Budgetticket, profiteert u van onze 120% Ticketgarantie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van 100% authentieke tickets, die per aangetekende post bij u thuis of bij uw hotel worden bezorgd. Mocht er iets misgaan met uw order, dan vergoedt Budgetticket 120% van het volledige orderbedrag indien aan de voorwaarden wordt voldaan.