Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Weezer Tickets

De band Weezer maakte zijn entree in de muziekindustrie met ‘Undone – The Sweater Song’ en heeft ondertussen al meer bereikt dan menig andere band nu ze beschouwd worden als een van de meest succesvolle rockbands in de Verenigde Staten. In het verleden was de grootse muziek van Weezer alleen maar te horen op de radio maar dat is nu wel heel anders want je kunt ze tegenwoordig gewoon live beluisteren tijdens hun concerten. Maar er is wel één belangrijke vereiste als je naar hun optredens toe wilt kunnen en dat is uiteraard dat je Weezer tickets moet hebben! Sinds hun oprichting in 1992 is de band enorm bekend wat betekent dat het vandaag de dag een hele klus kan zijn om Weezer concert kaarten te bemachtigen. Maar nu is Budgetticket er om je verder te helpen. Voor Weezer kaartjes en andere kaartjes kun je te allen tijde terecht op de website van Budgetticket!

Weezer Concert

Wanneer was Weezer voor het laatst on tour? Het lijkt alweer een hele tijd geleden want ze hebben het enorm druk gehad met Weezer concerten in eigen land. Maar nu is Weezer er eindelijk klaar voor de wereld af te gaan reizen met hun Weezer concert tour. We hebben er allemaal vol spanning naar uitgekeken ook eens naar een van de Weezer concerten van deze tour toe te kunnen gaan. De concerten komen er nu aan en de minste aarzeling kan betekenen dat je kans op tickets voor hun optredens verkeken is want ze verkopen razendsnel! Wacht dus maar niet langer! Als je nu nog je Weezer tickets regelt betekent dat honderd procent kans dat je bij hun grootse concert aanwezig kunt zijn. Vergeet niet je Weezer kaarten via Budgetticket te boeken!

Over Weezer

Het album dat verantwoordelijk is voor de grote bekendheid van Weezer werd uitgebracht op 10 mei 1994. Het album was getiteld ‘The Blue Album’ om verwarring met het album dat in 2001 uitgebracht werd te voorkomen. Terwijl Weezer bezig was met de opnames voor hun allereerste album verliet de oorspronkelijke bassist Jason Cropper de band en werd zijn plaats ingenomen door Brian Bell van de Carnival Art Band. Hoewel het een hele toestand was voor de bandleden stopten ze niet met de opnames van hun album en wat er nu verder ook gebeurt, ze blijven gewoon doorgaan. Je kunt ze met eigen ogen gaan zien optreden bij het komende Weezer concert in Nederland. Mis dat Weezer concert in Nederland niet. Kom naar Budgetticket voor je concertkaarten!

Gerelateerde evenementen