Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op genre

Rubrieken

Filter op naam

Wielersport Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Geen tickets gevonden
Meer resultaten REMAINING

Wielersport Tickets

De Wielersport is een van de meest diverse takken van sport. Wielrenners variëren van stevige mountainbikers tot lichtgewicht baanwielrenners. Aangezien Nederland een echt fietsland is, overstijgt het aantal fietsen het aantal mensen! De meeste mensen bezitten wel een fiets of twee. De doorsnee afgeragde stadsfiets lijkt echter weinig op de professionele toerfietsen. Wilt u de profs wel eens aan het werk zien dan kunt u hier wielersport tickets bestellen. Maak bijvoorbeeld eens een spannende Indoor baanwielren wedstrijd mee. Hoge snelheden en strategisch geplande races, zonder remmen! De jaarlijkse 6 Daagse van Rotterdam is een van de meest aansprekende internationale baanwielren evenementen. Kaarten bestelt u bij Budgetticket! Laat u niet lossen en bestel uw wielren kaarten snel!

Wielersport Kaarten

De oudste eendaags wielerklassieker is Luik-Bastenaken-Luik, die voor het eerst werd verreden in 1894. Maar de meest gerenommeerde koers blijft toch de legendarische tour de France. Deze koning van de wielerkoersen staat altijd bol van het drama. Na slopende bergetappes met steile klimmen en listige afdalingen wordt er bepaald wie de gele winnaars trui aanmag en wie de bergklassement trui, de befaamde bolletjestrui, over zijn hoofd mag trekken. Het leuke van deze wieler evenementen is dat u vrij langs de kant mag staan om het aan te moedigen. U heeft voor deze openlucht koersen vrijwel nooit wielersport kaarten nodig. Voor de meeste indoor koersen en wielersport evenementen heeft u echter wel tickets nodig. Die officiële kaartjes voor wielersport kunt u gemakkelijk en veilig bij ons bestellen.

Wielersport Wedstrijden

Nederland heeft bijna elke week wel ergens wielersport wedstrijden. Van modderige veld wedstrijden tot spannende sprints: Fietsen leeft in Nederland! Zie de Nederlandse ster wielrenners zoals Michael Boogaard en Lars Boom langs scheuren aangemoedigd door de kreten van de wielren fanaten. Of ontdek de nieuwe talenten die elk jaar weer de kop opsteken in het peloton. De 6 Daagse van Rotterdam is een niet te missen evenement als u de wielren wereld een warm hart toedraagt. Ook voor andere wielersport wedstrijden van topniveau kunt u hier kaarten bestellen. Wielersport in Nederland is een van de meest populaire sporten, dus als u de nieuwe talenten wil zien demarreren dan kunt u hier uw wielersport tickets bestellen. Met Budgetticket bent u erbij als de Nederlands Lance Armstrong opstaat!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!