Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

WK Kwalificatie Tickets

Het WK voetbal 2018 belooft weer echte thrillers van wedstrijden. Deze keer is Rusland het decor voor het grootste en belangrijkste voetbaltoernooi ter wereld. Eerst moet Oranje zich echter nog zien te kwalificeren voor het uiteindelijke toernooi. Een essentiële taak rust op de schouders van onze jongens. Moedig het Nederlands Elftal aan als zij de WK Kwalificatie wedstrijden afwerken met de WK 2018 kwalificatie tickets van Budgetticket! Wilt u alvast in de stemming komen voor het WK in Rusland? Met onze Nederlands Elftal kaartjes voor de WK Kwalificatie wedstrijden kan dat! De WK kwalificatie wordt gezien als de eerste fase in het FIFA WK Voetbal. De WK 2018 kwalificatie vindt plaats van augustus 2016 tot november 2017 en wordt gebruikt om de teams te selecteren die op de eindronde in Rusland mogen spelen. Als u van voetbal houdt dan zijn onze voetbalkaarten voor de WK Kwalificatie u op het lijf geschreven!

WK Kwalificatie Kaarten

De WK Kwalificatie is de eerste fase van het langverwachte FIFA Wereldkampioenschap voetbal. In totaal zullen de kwalificatie wedstrijden leiden tot 32 landen die in de eindronde zullen strijden om het wereldkampioenschap. Zal Oranje daarbij zijn? Als u een kaartje voor de kwalificatie wedstrijden van het Nederlands Elftal weet te bemachtigen ziet u het live! Dus treuzel niet langer en reserveer nu uw WK Kwalificatie kaarten! Steun het Nederlands Elftal samen met het Oranjelegioen! Trek uw oranje pyjama uit de kast en leef u uit. Als u eenmaal de WK Kwalificatie tickets hebt ontvangen, staat niets een goede wedstrijd meer in de weg! Beleef de teamspirit en de technische hoogstandjes van Oranje. U hoeft niet helemaal af te reizen naar Rusland. U ziet het Nederlands Elftal gewoon hier!

WK Kwalificatie Wedstrijden

De WK Kwalificatie is de beslissende fase die de deelnemers van het WK Voetbal 2018 in Rusland bepaalt. De WK Kwalificatie vindt momenteel plaats op verschillende continenten en ook in Europa zal het spektakel binnenkort losgebarsten. Als u een van de kwalificatiewedstrijden van het Nederland Elftal of een ander land wilt zien, zit u hier goed! Wij hebben tickets voor alle WK kwalificatie wedstrijden van Oranje en alle andere landenteams. Beleef het WK voetbal 2018 nu al, met de Nederlands Elftal kwalificatie kaarten van Budgetticket! Dit is de grote test voor Oranje. Zie als eerste of onze jongens in vorm zijn tijdens de WK kwalificatie wedstrijden van het Nederlands Elftal! Kaartjes zijn nu verkrijgbaar!

Gerelateerde evenementen