Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Xander de Buisonje tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Vrijdag, 20 april 2018 20-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 95,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Zaterdag, 21 april 2018 21-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 99,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland Zingt Hazes - Kerst Editie
Xander de Buisonje, Danny de Munk, Anita Meyer
Vrijdag, 21 december 2018 21-12-2018 Aanvang 20:00
RotterdamNL
Ahoy
€ 89,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Xander de Buisonje Ticket Informatie

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom het zo moeilijk is om aan informatie over Xander de Buisonjé te komen en hoe het komt dat alleen maar een paar geluksvogels er in slagen het laatste nieuws over hem te hebben. En zij willen dat geheim uiteraard niet aan je verklappen dus doet Budgetticket dat maar: degenen die alles weten over hun favoriete artiest kijken dat na op de website van Budgetticket. Wij hebben op onze website altijd de laatste informatie over concerten, Xander de Buisonjé ticket aanbiedingen en Xander de Buisonjé ticket prijzen. En voor het geval er iets mocht veranderen in die informatie zorgen wij er ook voor dat we altijd het meest actuele nieuws hebben als het op Xander de Buisonjé concert kaarten aankomt.

Xander de Buisonjé Concert

Budgetticket is altijd de eerste met het laatste nieuws over Xander de Buisonjé en daarom zal dit hoogstwaarschijnlijk ook de eerste keer zijn dat je hoort van de komende Xander de Buisonjé concert tour. Tijdens die tour zal Xander de Buisonjé een aantal Xander de Buisonjé concerten geven die je dag beslist helemaal goed maken. Volgens onze goed ingelichte bron wordt Xander de Buisonjé dit jaar iets heel anders en gaan we een totaal nieuwe artiest op het podium zien. Maar om dat mogelijk te maken zul je wel eerst je Xander de Buisonjé tickets moeten reserveren. Regel je Xander de Buisonjé kaarten zo snel mogelijk bij de meest invloedrijke bron voor tickets en informatie, bij Budgetticket!

Over Xander de Buisonjé

Wat kunnen we je eigenlijk vertellen over Xander de Buisonjé? Buiten het feit dat hij heel populair is in eigen land en ook in het buitenland houdt Xander de Buisonjé de andere kant van zijn leven helemaal voor zichzelf. Na zijn successen met de band Volumia!, is het de laatste tijd wat betreft zijn solocarrière wat stil. Wat de reden ook mag zijn, één ding weten we in elk geval wel zeker en dat is dat hij de beste is! En als je je nieuwsgierigheid wilt bevredigen dan kun je het beste gewoon naar het volgende Xander de Buisonjé concert in Nederland toe gaan, wat er hopelijk met zijn nieuwe album snel aan zit te komen. Het zal je beslist goed doen deze artiest op te zien treden. Kom voor meer informatie over zijn agenda en optredens naar Budgetticket!

Gerelateerde evenementen