Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Youssou N’Dour Tickets

Youssou N’Dour is een van de meest bekende uit Afrika afkomstige zangers. Hij is geboren in Dakar. Youssou N’Dour raakte gefascineerd door percussie en voegde zich bij een groep mensen met dezelfde interesse. Hij kreeg veel bekendheid doordat hij verscheen in een groot aantal documentaires waar zijn talent als percussionist duidelijk naar voren kwam. En dat was niet alleen goed voor zijn carrière maar had ook een positieve invloed op de verkoop van Youssou N’Dour tickets in Afrika en voor zijn buitenlandse concerten waar hij zijn grote muzikale veelzijdigheid liet zien. Nog afgelopen jaar waren zijn Youssou N’Dour concert kaarten in een mum van tijd uitverkocht. Dit jaar worden er opnieuw Youssou N’Dour kaarten op de markt gebracht voor zijn aankomende optredens. Als je niet nu vast je tickets regelt, heb je kans dat je daar straks spijt van krijgt. Zorg dat je bij dit langverwachte evenement van het jaar aanwezig kunt zijn en bestel nu nog je kaartjes bij Budgetticket!

Youssou N’Dour Concerten

Youssou N’Dour concerten zijn altijd goed gepland en goed georganiseerd. Youssou N’Dour ziet er nauwlettend op toe dat zijn publiek iedere seconde van zijn show geniet en hij zorgt ervoor dat alle concerten tijdens zijn tour zo interessant mogelijk zijn. Maar daarmee houdt het nog niet op. Tijdens een Youssou N’Dour concert komen politieke en sociale thema’s ook aan bod. Hiermee bepaalde hij zijn nieuwe imago als een Youssou N’Dour die sterk maatschappelijk betrokken is. En tegelijkertijd promootte hij op die manier op positieve wijze de Youssou N’Dour concert tour. Hij is een krachtig cultureel boegbeeld geworden met zijn stap naar hervormingen van zijn land. Laten we ons bij hem aansluiten en onze wereld meer kleur geven. Koop je Youssou N’Dour tickets bij het beste ticket verkoopadres, bij Budgetticket!

Over Youssou N’Dour

Youssou N’Dour begon al met optreden toen hij nog maar net 12 jaar oud was. Hij voegde zich bij de Star Band die in de jaren ’70 een van de meest invloedrijke was in Dakar. Deze Senegalese artiest heeft diverse Afrikaanse opera’s gecomponeerd en hij zong de openingshymne bij de FIFA World Cup. In Egypte nam hij in 2005 een Grammy in ontvangst voor het beste hedendaagse muziekalbum. Het lijdt geen enkele twijfel dat Youssou N’Dour een grote bijdrage aan de muziek heeft geleverd, zowel in eigen land als in andere landen. Dit jaar komt hij met zijn eigen in 1979 opgerichte band naar ons toe voor een Youssou N’Dour concert in Nederland. Regel dus nu nog via Budgetticket je tickets voor dat Youssou N’Dour concert!

Gerelateerde evenementen