Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

3js Tickets

3js fans opgelet: de 3js zijn dit jaar begonnen aan een nieuwe live tour langs de Nederlandse theaters. Tijdens deze theatertournee zullen Jan Dulles, Jan Kwakman en Jaap de Witte hun grootste hits én natuurlijk nummer van het laatste 3js album Kamers van m’n Hart ten gehore brengen tijdens prachtige concerten. De 3js theatershow 2018 belooft weer een geweldige show te worden. Wilt u een avond genieten van de heerlijke sound van deze Volendamse band en meezingen met 3js songs als Watermensen, De Zomer Voorbij en Net Alsof? Kom dan naar Budgetticket.nl en bestel hier uw officiële 3js kaarten op en snelle en veilige manier. Uw 3js tickets worden tijdig bij u thuis of uw hotel bezorgd.

3js Kaarten

De 3js zijn een van de nieuwste en populairste “exportproducten” uit het muzikale Volendam. De Palingpop is inmiddels een bekend begrip in Nederland en de 3js dragen daar nu flink hun steentje aan bij. Met hun bijzondere akoestische geluid geeft het trio een nieuwe dimensie aan de Paling sound. Vanwege hun succes is het tegenwoordig erg lastig om 3js concertkaarten in handen te krijgen. Ook voor de nieuwe theatertour van de 3js is er weer een run op tickets ontstaan. Heeft u achter het net gevist bij de voorverkoop van de 3js concert tickets, vrees dan niet. Budgetticket.nl heeft nog enkele kaarten voor u beschikbaar. Ze liggen hier op u te wachten, dus wacht niet te lang en bestel hier direct online uw 3js concertkaarten voor zo’n fantastisch live concert van de 3js. Na bestelling worden uw tickets voor 3js concerten per expres naar u toegestuurd!

3js Concerten Groningen, Utrecht & Den Haag

De 3js zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse pop scene. Jan Dulles, Jan Kwakman en Jaap de Witte begonnen in 2002 op te treden als de 3js. Het eerste album van de Volendamse band kwam weliswaar pas in 2007 uit, maar betekende wel direct de grote doorbraak van de 3js. Watermensen werd dankzij singles als Kom, Watermensen en Net Alsof een doorslaand succes. Het tweede 3js album Kamers van m’n Hart werd ook een geweldige hit. De bekendheid van de Volendammers werd nog groter door veelvuldig op te treden met andere Volendamse sterren als Jan Smit en Nick & Simon. Het is dan ook niet gek dat 3js concertkaarten voor de 3js optredens de deur uit vliegen. Bij Budgetticket.nl heeft u nog de kans 3js tickets te kopen. Volg de aanwijzingen op onze website en u heeft die felbegeerde 3js kaarten spoedig in huis!

Gerelateerde evenementen