Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op naam

American Footbal Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Geen tickets gevonden
Meer resultaten REMAINING

American Footbal Tickets

Touch Down! American Football is volkssport nummer 1 in de Verenigde Staten. Want wist u dat gemiddeld zo’n zestigduizend personen een American Football wedstrijd bezoeken! Elders in de wereld wordt deze sport ook wel gridiron genoemd. Wilt u graag eens de geweldige sfeer van een American Football wedstrijd meemaken? U kunt getuige zijn van de mooiste passes van de quaterback en harde tackle’s van de linebackers. Natuurlijk mogen de cheerleaders niet ontbreken die het publiek opzwepen en voor entertainment zorgen als het spel even stil ligt. Kortom dit mag u niet missen! Aarzel niet langer en reserveer nu uw American Football tickets bij Budgetticket! En ontvang uw American Football tickets snel en zeker via aangetekende post bij u thuis.

American Football Kaarten

Welkom op de American Football pagina van Budgetticket. Via deze pagina vindt u diverse American Football kaarten. Altijd al eens een American Football wedstrijd willen beleven? Budgetticket biedt u de mogelijkheid deze droom uit te laten komen. Met een paar simpele klikken met uw muis kunt u de trotse eigenaar worden van unieke en officiële American Football kaartjes. Een bezoek aan American Football wedstrijd is een ervaring die u een keer moet hebben meegemaakt. Niet alleen het spel is een genot om naar te kijken, er gebeurt ook genoeg tijdens de dode spelmomenten zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Natuurlijk bestelt u deze American Football tickets heel eenvoudig via ons veilige bestelsysteem, heel handig, heel gemakkelijk!

American Football Wedstrijd

American Football is onomstotelijk de populairste sport van de Verenigde Staten. Wekelijks bezoeken vele duizenden fans de stadions om hun favoriete team in actie te zien. Daarnaast zijn er ook nog eens miljoenen mensen die deze tak van sport nauwlettend via de tv volgen. Er kunnen bij American Football op verschillende manieren punten worden gescoord, namelijk door de bal in de ‘end zone’ van de tegenpartij te dragen; door de bal door middel van een pass bij een medespeler in de end zone te krijgen of door een zogenaamde ‘field goal,’ hierbij wordt de bal tussen de palen en boven de lat van de tegenpartij geschoten. Tot slot kan er gescoord worden met een zogenaamde ‘safety,’ dit gebeurt als het aanvallende team wordt teruggedrongen in hun eigen end zone en degene die de bal heeft wordt getackeld of uit de end zone wordt gedreven. Waar is het wachten nog op? Het is tijd dat u eens een American Football wedstrijd live bijwoont! Bestel daarom nu veilig en snel uw American Football tickets bij Budgetticket!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!