Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Blof tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Pinkpop 2018 - Vrijdag
Pearl Jam, Snow Patrol
Vrijdag, 15 juni 2018 15-06-2018 Aanvang 12:00
LandgraafNL
Evenemententerrein Megaland
€ 149,00* + servicekosten Bestel Tickets
BLØF Vrijdag, 14 december 2018 14-12-2018 Aanvang 18:30
RotterdamNL
Ahoy
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets
BLØF Zaterdag, 15 december 2018 15-12-2018 Aanvang 18:30
RotterdamNL
Ahoy
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Blof Ticket Informatie

Bløf is al jaren één van de bekendste en meest succesvolle popbands van Nederland. Sinds hun doorbraak in 1998 met Liefs Uit Londen is Bløf constant in de hitlijsten terug te vinden met een van hun songs. Ook het laatste Bløf album April loopt weer erg goed en de vraag naar kaarten voor de 2018 Bløf tour is dan ook groot. Wat zou je doen als u er nog niet in bent geslaagd officiële Bløf concert kaarten te bemachtigen? Dan gaat u natuurlijk naar Budgetticket.nl! Pinkpop 2018 - Vrijdag kaarten voor Evenemententerrein Megaland zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online BLØF tickets voor andere evenementen reserveren! Als u hier Bløf tickets bestelt, is een live concert van Bløf dichterbij dan ooit. Tijdens hun komende live concerten zal Bløf hun nieuwste hit Zoulelanden laten horen, maar ook oudere songs. Doet u ook niets liever dan de Bløf liedjes Aan De Kust en Blauwe Ruis luidkeels meezingen? Boek dan vandaag nog uw tickets voor Bløf en zing live mee met uw favoriete Nederlandse band!

Bløf Kaarten

Na de release van het laatste Bløf album April is de Zeeuwse band ook direct begonnen met haar nieuwe theater tour. Dit jaar zullen Pascal Jakobsen, Peter Slager, Norman Bonink en Bas Kennis onder andere een spetterend live concert geven in de Ziggo Dome te Amsterdam. Wilt u dansen aan zee met Bløf? Dat kan! Wij hebben enkele Bløf tickets voor hun komende concerten in Nederland weten te reserveren. Vandaag is de dag gekomen dat u eindelijk die felbegeerde Bløf kaarten kunt bemachtigen. Surf snel naar Budgetticket.nl en bestel kaartjes voor de nieuwe Bløf theater tour. Droomt u ook weg van de prachtige stem van zanger Pascal Jakobsen? Met onze Bløf concertkaarten zult u live kunnen genieten van het prachtige Alles Is Liefde en de nummer 1 hit Holiday In Spain. Wacht dus niet te lang en reserveer direct uw kaartjes voor Bløf!

Bløf Concert Ziggo Dome

Bløf werd opgericht in 1992, maar brak pas definitief door in 1998 met hun tweede album Helder. Van die Bløf cd werden de singles Liefs Uit Londen, Aan De Kust en Wat Zou Je Doen grote hits. De concertagenda van Bløf raakte sindsdien steeds voller en de tickets voor elk Bløf concert werden steeds sneller uitverkocht. Vandaag de dag is dat niet veel anders. Bløf is uitgegroeid tot de grootste pop/rock band van Nederland en scoort de ene na de andere hit. Zo kregen de Zeeuwen in 2018 de Edison Award voor Beste Groep. Wilt u de beste band van Nederland live in concert zien bijvoorbeeld in Groningen? Maak dan gebruik van de service van Budgetticket en reserveer hier kaarten voor de 2018 Bløf tour! Uw tickets voor Bløf concerten worden door onze vaste koerier tijdig bij u thuis of bij uw hotel bezorgd.

Gerelateerde evenementen