Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Brigitte Kaandorp Tickets Online

Brigitte Kaandorp heeft geen introductie meer nodig. Deze comédienne is een entertainer pur sang en heeft de lachers al op haar hand sinds ze in 1983 het beroemde Camarettenfestival won. In 1990 brak de cabaretière definitief door met de theater show Kouwe Drukte. De rest van het verhaal is geschiedenis. Brigitte Kaandorp is al jaren een van de populairste en best bezochte cabaretières van ons land en is niet meer weg te denken uit de Nederlandse cabaretwereld. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwe Brigitte Kaandorp show niet mist, kunt u hier uw officiële Brigitte Kaandorp kaarten bestellen! Met haar “vakkundig gezwets in de ruimte” wisselt Kaandorp hilarische sketches af met gevoelige liedjes. Heeft u Brigitte Kaandorp altijd al een keer live in actie willen zien? Reserveer dan hier uw tickets voor de laatste Brigitte Kaandorp voorstellingen. Deze beroemde cabaretière zal u zeker een avond bezorgen die u niet snel zal vergeten!

Kaarten Brigitte Kaandorp Cabaret

! Brigitte Kaandorp heeft weer een nieuwe cabaret show en dat zullen we weten ook! De recensies over de nieuwe theatershow van deze Haarlemmer cabaretière waren zeer lovend en de kaarten voor Brigitte Kaandorp cabaret zijn nu al niet meer aan te slepen. Het is dan ook niet voor niets dat Brigitte Kaandorp al enkele malen is onderscheiden voor haar werk. Kaandorp zit inmiddels 25 jaar in het vak en weet als het publiek als geen ander aan het lachen te krijgen met haar georganiseerde chaos. U heeft die officiële Brigitte Kaandorp tickets zó bestelt als u nu naar Budgetticket.nl surft. Binnen enkele klikken van uw muis bent u zeker van uw kaartjes voor Brigitte Kaandorp. Cabaret - of “praatje, liedje, praatje” zoals Kaandorp het zelf omschrijft – met Brigitte Kaandorp is energiek, choatisch maar bovenal heerlijk hilarisch! Mis de nieuwe theater tour van Brigitte Kaandorp niet en boek vandaag nog uw Brigitte Kaandorp kaarten bij Budgetticket.

Zó Brigitte Kaandorp

Met haar nieuwe cabaret tour laat Brigitte Kaandorp eens te meer zien zij een van de bekendste cabaretiers van Nederland is! Kaandorp won in 1983 het prestigieuze Camaretten festival en heeft al vele succesvolle shows gehad als 1000 & 1 Dag, Badwater en Miss Kaandorp, de Musical. In de nieuwe Brigitte Kaandorp show neemt zij de huidige samenleving weer ouderwets op de hak en legt zij verbanden waar u nooit aan gedacht hebt. In de typische Kaandorp-stijl probeert Brigitte Kaandorp enige lijn aan te brengen in het leven. Liefhebbers van cabaret moeten Brigitte Kaandorp met zeker gaan zien! Voor de beste Brigitte Kaandorp kaarten kunt u natuurlijk bij Budgetticket terecht. Bestel hier uw tickets voor Brigitte Kaandorp Zó en geniet van het kunst en vliegwerk van deze ras comédienne. Na bestelling worden uw Brigitte Kaandorp kaarten per aangetekende post bij u thuisbezorgd!

Gerelateerde evenementen