Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Danny de Munk tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Vrijdag, 20 april 2018 20-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 95,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland zingt Hazes 2018
Xander de Buisonje, Peter Beense, Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Ziggo Dome
Zaterdag, 21 april 2018 21-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 99,00* + servicekosten Bestel Tickets
Holland Zingt Hazes - Kerst Editie
Xander de Buisonje, Danny de Munk, Anita Meyer
Vrijdag, 21 december 2018 21-12-2018 Aanvang 20:00
RotterdamNL
Ahoy
€ 89,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Danny de Munk Ticket Informatie

Het kan tegenwoordig verdomd lastig zijn om concertkaarten voor Danny de Munk te bemachtigen. Deze populaire volkszanger en musicalster brak als tiener door in de verfilming van Ciske de Rat en speelde in de afgelopen jaren in sucesvolle musicals als Les Miserables, Cyrano en natuurlijk de musical Ciske de Rat. De in 1970 geboren Amsterdammer had ook al zijn eigen real-life soap, wat laat zien dat hij een echte superster in Nederland is. Als u een live concert van Danny de Munk wilt bijwonen, kunt u hier officiële Danny de Munk kaarten reserveren. Holland zingt Hazes 2018 kaarten voor Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Holland zingt Hazes 2018 tickets voor andere evenementen reserveren! Danny de Munk staat in 2018 weer in de Heineken Music Hall voor een fantastisch optreden, dus bestel uw tickets voor Danny de Munk vandaag nog en geniet van deze fantastische artiest. Danny de Munk geeft altijd hart en ziel tijdens zijn concerten, dus mis dit niet en boek hier direct online uw Danny de Munk tickets!

Danny de Munk Kaarten

Afgelopen jaar stond Danny de Munk al enkele malen in de Heineken Music Hall in “zijn eigen” Amsterdam en ook in 2018 zal hij de HMH weer compleet op zijn kop zetten met zijn prachtige songs. Met Danny de Munk kaarten kunt u straks luidkeels meezingen met de mooiste songteksten van Danny de Munk. Van Het Levende Bewijs tot Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen en van Vrienden voor het Leven tot Laat Ons Niet Alleen, alle bekende Danny de Munk liedjes zullen langskomen als u nu Danny de Munk tickets reserveert voor zijn volgende live concert. Danny de Munk is een van de populairste zangers van Nederland van dit moment, dus wacht niet te lang met het aanvragen van uw concert tickets. Danny de Munk is live ongeëvenaard, dus laat deze kans niet lopen uw favoriete zanger te zien optreden. De beste Danny de Munk concertkaarten bestelt u natuurlijk bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Danny de Munk - Hart en Ziel

Danny de Munk is het levende bewijs dat ook Amsterdamse straatschoffies het erg ver kunnen schoppen. Danny de Munk beleefde zijn grote doorbraak als Ciske de Rat in de gelijknamige film uit 1984 en was daarmee direct een nieuw tieneridool. Met het “wereldberoemde” nummer Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen, dat inmiddels een echte klassieker is, scoorde De Munk direct zijn eerste nummer 1-hit. Nu 25 jaar later is Danny de Munk allang niet meer dat boefje van vroeger, maar een gearriveerde artiest. In 2008 bracht Danny de Munk het album Hart en Ziel uit, waarmee hij hoog scoorde in de albumhitlijsten. Heeft u iets goed te maken met iemand? Koop dan dit keer geen bloemetje, maar bestel hier tickets voor Danny de Munk concerten en geniet samen van zo’n geweldig Danny de Munk concert! Kaarten voor dit eenmalige optreden zijn erg gewild, dus plaats uw reservering voor Danny de Munk tickets online bij Budgetticket!

Gerelateerde evenementen