Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

David Guetta Tickets

David Guetta is een van de succesvolste house DJ’s van de afgelopen jaren. De in Parijs geboren organiseerde op zijn veertiende al house-feesten bij zichzelf thuis in de kelder en vanaf zijn zestiende draaide hij in lokale discotheken. In 2002 scoorde David Guetta met Love Don’t Let Me Go zijn eerste grote hit in Nederland en afgelopen jaar had hij successen met When Love Takes Over (featuring Kelly Rowland) en Sexy Bitch (featuring Akon). Als u David Guetta een keer live wilt zien draaien, kunt u bij Budgetticket officiële David Guetta kaarten reserveren voor zijn komende dance shows in Nederland. Dance tickets voor David Guetta concerten zijn vaak niet eenvoudig te krijgen, dus wacht niet te lang met het bestellen van uw kaartjes. De beste David Guetta tickets bestelt u natuurlijk bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

David Guetta Dance Kaarten

Noteer de datum van het volgende live optreden van David Guetta met hoofdletters in uw agenda, trommel uw vrienden alvast op en reserveer hier dance kaarten voor David Guetta in Nederland! De Franse house DJ komt over vanuit Parijs om de grootste concertzalen van Nederland volledig op zijn kop te zetten. Wilt u een avond helemaal uit uw dak gaan op geweldige songs als Delirious, Baby When The Light en Love is Over? David Guetta tickets zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Kijk in onze concertagenda voor de komende live shows van deze top-DJ en reserveer direct uw concertkaarten. David Guetta is live een van de beste DJ’s van dit moment, dus laat deze kans niet lopen en bestel hier online uw tickets voor David Guetta in Nederland! David Guetta komt dit jaar maar voor één dance show naar Nederland, dus boek uw dance tickets vandaag nog!

David Guetta - One Love

Nederland staat bekend als een echt dance-land en de populariteit van DJ David Guetta is dan ook makkelijk te verklaren. Met songs als Love Don’t Let Me Go, The World is Mine, Delirious, When Love Takes Over en natuurlijk zijn nummer 1-hit Sexy Bitch scoorde David Guetta al enkele grote hits in Nederland. Ook de albums van David Guetta Guetta Blaster en Pop Life scoorden hier erg goed. Het laatste album van David Guetta, One Love staat nu ook hoog in de hitlijsten en het is dan ook niet raar dat de dance tickets voor David Guetta concerten als zoete broodjes over de toonbank gaan. Kijk op deze speciale David Guetta pagina voor de beschikbare David Guetta kaarten en bestel gelijk de David Guetta tickets van uw keuze. Na bestelling worden uw kaartjes tijdig per aangetekende post bij u thuis of uw hotel bezorgd.

Gerelateerde evenementen