Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

De Lama’s tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
De Lama's
Back in Action
Donderdag, 2 november 2017 02-11-2017 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 53,00 € 35,00* + servicekosten Bestel Tickets
De Lama's
Back in Action
Vrijdag, 3 november 2017 03-11-2017 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 63,00 € 39,00* + servicekosten Bestel Tickets
De Lama's Zaterdag, 4 november 2017 04-11-2017 Aanvang 14:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
 
Niet Beschikbaar
De Lama's Zaterdag, 4 november 2017 04-11-2017 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
 
Niet Beschikbaar

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

De Lama’s Ticket Informatie

De Lama's is een zeer jonge Nederlandse televisieshow waar al een groot aantal getalenteerde Nederlandse en Belgische cabaretiers en personaliteiten hebben aan deelgenomen. De Lama's is gebaseerd op een Engels programma en tickets voor dit cabaret zijn online verkrijgbaar bij Budgetticket! Vanwege de grote populariteit zijn de Lama's tickets zeer gegeerd en moet je je reppen om eraan te geraken! Breng familie en vrienden mee en bestel de Lama's cabaret tickets via onze snelle en veilige bestelprocedure. De Lama's kaarten voor Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online De Lama's tickets voor andere evenementen reserveren! Je kan je dan voorbereiden op een avondje van ontspanning want de Lama's kaarten worden in no-time bij jou thuis bezorgd! Vertrouw enkel op Budgetticket en jij hebt jouw tickets een paar dagen voor de show in je bezit!

De Lama's Kaarten

De Lama's is gebaseerd op "Whose Line is it Anyway?" van de Engelse tv, en is ook in Nederland zeer populair geworden. De Lama's geven het beste van wat het hedendaagse Nederlandse cabaret te bieden heeft en daarom moet je ook bij de beste ticketagent zijn om De Lama's cabaret kaarten te kopen! Je moet je wel haasten want De Lama's cabaret kaarten zijn zeer populair en daarom zeer snel uitverkocht. Budgetticket heeft De Lama's tickets in voorraad en als je een avondje wil genieten, ga dan snel online en bestel die tickets. De shows zijn steevast uitverkocht en je kan cabaret van de bovenste plank gaan bekijken! Een De Lama's voorstelling is waarlijk gieren, lachen en brullen geblazen en dankzij Budgetticket worden de deuren naar de show geopend!

Over De Lama's

Budgetticket is de ticketagent die je kan vertrouwen om jou de correcte informatie te geven omtrent De Lama's speeldata. De Lama's hebben een druk programma en er zijn verscheidene speeldata. Echter, omdat De Lama's zo populair zijn is het zeer moeilijk geworden om aan tickets te geraken en daarom moet naar Budgetticket om daar met een paar muisklikken tickets voor de shows te bestellen. Je kan op onze website alle laatste en correcte informatie vinden en De Lama's speeldata worden nauwgezet bijgehouden. Vertel je vrienden en familie over De Lama's en over Budgetticket, bestel al je kaarten, die je trouwens een paar dagen voor de show bij jou thuis bezorgd krijgt, en kom je vermaken tijdens een cabaretshow van de bovenste plank!

Gerelateerde evenementen