Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Earth, Wind & Fire tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
North Sea Jazz - Zaterdag
Earth, Wind & Fire, Mew, Gretchen Peters
Zaterdag, 14 juli 2018 14-07-2018 Aanvang 16:30
RotterdamNL
Ahoy
€ 155,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Earth, Wind & Fire Ticket Informatie

Met bijna vier decennia goede songs, wonderbaarlijke optredens en een geweldige manier van entertainment blijft Earth, Wind & Fire de enige band die muziek zingt zoals de wereld die graag hoort. Als je aan bands denkt die grote invloed op muziek hebben gehad in de afgelopen decennia zal Earth, Wind & Fire zeker in je lijstje voorkomen. Earth, Wind & Fire kaarten zijn ronduit aantrekkelijk en de concerten hebben veel allure. Daarom sparen de fans kosten noch moeite om een ticket te bemachtigen. North Sea Jazz - Zaterdag kaarten voor Ahoy zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Dat is nu verleden tijd! Want nu kunnen fans heel gemakkelijk hun Earth, Wind & Fire concert kaarten op de kop tikken door naar Budgetticket.nl te gaan. Regel je Earth, Wind & Fire tickets nu en ga naar Budgetticket.nl!

Earth, Wind & Fire Concert

Hoe kan iemand Earth, Wind & Fire vergeten? Dat lukt je gewoon niet! Earth, Wind & Fire werd op ceremoniële wijze in de Rock & Roll Hall of Fame bijgezet in 2000 en heeft de plaats in de muziekhistorie verdiend met drie gouden albums, twee platina albums en acht (!) dubbelplatina albums! Een onvergetelijke band die maar liefst twintig keer voor een Grammy Award word genomineerd, waarvan er acht in de wacht werden gesleept. Inderdaad, onvergetelijk! Vanwege deze unieke prestaties worden Earth, Wind & Fire concerten en tours enorm goed bezocht en zal niemand zijn Earth, Wind & Fire kaarten met plezier laten lopen. Wil je meer weten over de aanstaande Earth, Wind & Fire concerten en de daarvoor beschikbare tickets? Regel je Earth, Wind & Fire tickets bij de specialisten op het gebied van concert, tour en ticket- Bij Budgetticket.nl!

Over Earth, Wind & Fire

Wist je dat Earth, Wind & Fire haar succes grotendeels heeft te danken aan Maurice White? Die richtte de band op in 1969. Er zijn veel wijzigingen in de samenstelling van de band geweest maar fans zullen de ideale line-up van Earth, Wind & Fire, te weten Maurice White, Verdine White, Ralph Johnson en Philip Bailey, nooit vergeten want in die samenstelling werden de vele onvergetelijke en toonaangevende ballads van de jaren ’70 gezongen. De band blijft uit alle natuurkrachten putten en tijdens hun volgende Earth, Wind & Fire concert in Nederland staat de band wederom klaar om je verliefd te laten worden. Mis dit grootste evenement van het jaar niet en boek je kaartjes voor het Earth, Wind & Fire concert in Nederland bij Budgetticket.nl!

Gerelateerde evenementen