Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Elán - 50 years tour 2018 Vrijdag, 26 oktober 2018 26-10-2018 Aanvang 20:00
BratislavaSK
Zimný štadión Ondreja Nepelu
€ 59,00* + servicekosten Bestel Tickets
Elán - 50 years tour 2018 Vrijdag, 23 november 2018 23-11-2018 Aanvang 20:00
KošiceSK
Steel Aréna
€ 49,00* + servicekosten Bestel Tickets
Elán - 50 years tour 2018 Donderdag, 20 december 2018 20-12-2018 Aanvang 20:00
PraagCZ
O2 Arena
€ 45,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Elán Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe Elán concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van Elán wel dromen en heeft u de albums van Elán inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd Elán live in concert te zien! Er is weer een nieuwe Elán tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële Elán kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Elán - 50 years tour 2018 kaarten voor Zimný štadión Ondreja Nepelu zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Elán - 50 years tour 2018 tickets voor andere evenementen reserveren! Het bestellen van concert kaarten voor Elán kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw Elán tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Elán Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van Elán bij te wonen, maar is het u nooit gelukt Elán tickets te vinden? Elk Elán concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale Elán pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het Elán concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de Elán tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor Elán kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor Elán concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de Elán tour!

Elán Concerten

Op de concertagenda van Elán voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Elán tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Elán concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Elán tickets. Elán staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Elán concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Elán kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Elán tickets en zie Elán live in concert.

Gerelateerde evenementen