Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Golden Earring tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Golden Earring Zaterdag, 9 december 2017 09-12-2017 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
 
Niet Beschikbaar

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Golden Earring Ticket Informatie

De Golden Earring is misschien wel de oudste band ter wereld! Opgericht in 1961 scoorde de Golden Earring wereldwijd grote hits met Radar Love en Twilight Zone De Golden Earring heeft echter veel meer hits gehad dan slechts deze twee legendarische songs. Barry Hay en de zijnen haalden met maar liefst 5 nummers de toppositie in de Nederlandse hitlijsten, waaronder When The Lady Smiles en Back Home. Golden Earring staat al bijna 50 jaar aan de top en gaat nog steeds als een burning stuntman. Met onze officiële Golden Earring kaarten kunt u ook in 2017 genieten van deze legendarische rockband. Boek hier uw Golden Earring tickets en turn the world around met Golden Earring!

Golden Earring Kaarten

Met de release van het nieuwe Golden Earring album Collected is er weer een ware hype ontstaan rondom de rockband van Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk. Golden Earring brak in 1965 door met singles als Please Go en That Day en scoorde in 1968 hun eerste nummer 1 hit gescoord met Dong Dong Diki Diki Dong. Vele fantastische Golden Earring albums en songs zouden volgen. Golden Earring was altijd zeer vernieuwend met revolutionaire geluidstechnieken en heeft zich dan ook moeiteloos aangepast aan de moderne rockmuziek. Heeft u altijd al bij een live concert van de Golden Earring willen zijn? Dat kan als u nu Golden Earring tickets bestelt voor het komende Golden Earring concert. Voor de beste Golden Earring concertkaarten kunt u natuurlijk terecht bij Budgetticket, de grootste ticketwebsite van Nederland!

Golden Earring Tour 2017

De concertagenda van de Golden Earring voor 2017 ziet er weer veelbelovend uit! Het komende jaar zal de band van frontman Barry Hay weer optreden in enkele van de bekendste concertzalen van Nederland en met onze concert tickets kunt u daar bij zijn! Bent u nog op zoek naar tickets voor Golden Earring, maar bevindt u zich nog steeds in de twilight zone? Golden Earring kaarten kunt u nu snel en veilig online reserveren bij Budgetticket. Golden Earring is nog altijd on fire en dus mag u de komende Golden Earring concerten niet missen. Kijk snel in de Golden Earring concertagenda voor 2017 en bestel direct kaartjes voor uw favoriete Golden Earring concert. Als u Golden Earring tickets wilt, don’t run to far. Surf naar Budgetticket.nl om online uw kaartjes voor Golden Earring concerten te bestellen!

Gerelateerde evenementen