Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Joe Bonamassa Tickets

Joe Bonamassa staat bekend als een van de beste blues en rockgitaristen ter wereld. De Amerikaanse zanger en muzikant begon zijn muzikale carrière op jonge leeftijd in de band Bloodline en debuteerde in 2000 met zijn eerste solo album A New Day Yesterday. Hiermee had Bonamassa direct zijn naam gevestigd als een van de toonaangevende blues artiesten. Na de aankondiging van de nieuwe Joe Bonamassa tour, kwamen er dan ook direct veel aanvragen voor Joe Bonamassa tickets bij ons binnen. Voor deluxe Joe Bonamassa concertkaarten bent u bij Budgetticket aan het juiste adres. De vraag naar Joe Bonamassa tickets is echter groot, dus wacht niet te lang met bestellen! Tijdens zijn live concert zal Joe Bonamassa u versteld doen staan van zijn talenten en originaliteit. Twijfel dus niet en reserveer direct kaartjes voor alle Joe Bonamassa concerten!

Joe Bonamassa Concerten

Joe Bonamassa komt dit jaar naar Nederland voor een geweldig live concert. Dit fenomeen op de gitaar staat bekend om zijn vloeiende spel en zijn fusion van verschillende muziekstijlen. Bonamassa mengt het traditionele blues spel met moderne elektrische blues en rock ’n roll. De laatste jaren heeft Joe Bonamassa ook steeds meer succes in Europa en zijn albums You & Me, Sloe Gin en The Ballad of John Henry werden hier dan ook goed verkocht! Als u deze gitaar virtuoos live aan het werk wilt zien, kunt u bij Budgetticket terecht voor uw officiële Joe Bonamassa tickets. Volg de instructies op onze website en u bent binnen enkele minuten verzekerd van uw Joe Bonamassa kaarten. Na bestelling worden uw Joe Bonamassa kaartjes tijdig door onze vaste koerier bij u thuis of bij uw hotel bezorgd.

Joe Bonamassa Biografie

Joe Bonamassa is de 30 pas net gepasseerd, maar is nu al een blues legende. Bonamassa staat bekend om zijn vernieuwende blues en rock sound en combineert moeiteloos klassieke muziekvormen met moderne composities. Als u nu Joe Bonamassa tickets aanschaft, zult u kunnen horen dat deze Amerikaan ook vocaal zijn mannetje staat. Bonamassa wordt soms dan ook wel vergeleken met grote namen als Eric Clapton, Jeff Beck en Jimmy Page. Met zijn Europese tour geeft Joe Bonamassa de Nederlandse blues en rock fans de kans hem eindelijk weer live te zien en horen spelen. Heeft u het Joe Bonamassa concert de vorige keer gemist? Dat zal u dit keer niet overkomen als u kaartjes bestelt op Budgetticket.nl. Als u nu Joe Bonamassa kaarten aanvraagt, bent u verzekerd van authentieke concert tickets. Surf dus naar Budgetticket.nl en bestel die felbegeerde Joe Bonamassa tickets.

Gerelateerde evenementen