Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Julien Clerc Tickets

Julien Clerc is een van de populairste en meest succesvolle Franse zangers van de afgelopen decennia. Niet alleen in Frankrijk is Clerc succesvol geweest, maar in Nederland scoorde Julien Clerc met This Melody bijvoorbeeld ook een nummer 1 hit! Julien Clerc werd beroemd in Frankrijk met zijn vertaling van de beroemde musical Hair en groeide uit tot een van de bekendste chansonniers van zijn generatie. Als u een avond weg wilt dromen met Julien Clerc songs als Ce N’est Rien, Si On Chantait en Helene kunt u hier tickets voor het Julien Clerc concert in Nederland reserveren. Wij hebben nog een aantal officiële Julien Clerc kaarten voor u beschikbaar, dus kijk direct in onze concertagenda en bestel kaartjes voor het volgende Julien Clerc concert in Nederland!

Julien Clerc Kaarten

Julien Clerc is een van de grote moderne chansonniers uit Frankrijk. De in 1947 geboren Parijzenaar treedt al op sinds de zestiger jaren en is een grootheid in én buiten Frankrijk! Voor liefhebbers van het Franse lied zijn onze Julien Clerc tickets dan ook een echte aanrader! Als u ook zo heeft genoten van het laatste Julien Clerc album Ou S’en Vont Les Avions, dan mag u het live optreden van Julien Clerc in Nederland niet missen! Met zijn prachtige stem en dromerige muziek zal Julien Clerc u zeker een zwoele avond bezorgen tijdens het volgende Julien Clerc concert. Echte Francofielen kunnen hun hart ophalen bij deze prachtige chansonnier. Bekende Julien Clerc chansons zoals Partir, Ma Préference en Yann Et Les Dauphins zullen ongetwijfeld langskomen. Boek vandaag nog uw Julien Clerc kaarten en beleef een muzikale rendez-vouz met Julien Clerc!

Julien Clerc Concertagenda

In de loop der jaren heeft Julien Clerc verschillende hits gehad. Zo was de Franse zanger in Nederland succesvol met This Melody, Si On Chantait en Helene maar scoorde in eigen land nog veel meer hits! In de stijl van grootmeesters als Jacques Brel, Adamo, Charles Aznavour en Leo Ferré heeft Julien Clerc een modern jasje gegeven aan zijn chansons, zonder dat het haar unieke karakter verloor. Liefhebbers van het Franse chanson mogen het Julien Clerc concert in Groningen niet missen en gelukkig hoeft dat ook niet! U kunt uw Julien Clerc tickets eenvoudig en betrouwbaar reserveren bij Budgetticket. Met onze kaarten voor de nieuwe Julien Clerc tour kunt u een heerlijke Franse muziekavond verwachten met een chansonnier pur sang! Wacht dus niet langer en bestel hier uw tickets voor Julien Clerc!

Gerelateerde evenementen