Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Kane Tickets

Kane is al jarenlang de bekendste en meest succesvolle rockband van Nederland! Het succes van Dinand Woesthoff en zijn mannen is bijna onvoorstelbaar en het is dan ook niet gek dat de Haagse formatie steevast voor uitverkochte zalen speelt. Met nummers als Where Do I Go Now, Damn Those Eyes en Rain Down On Me scoorde Kane in binnen- en buitenland grote hits. Tijdens de Kane Tour van 2018 zult u al deze hits en anderen ongetwijfeld voorbij horen komen. Wilt u een van de gelukkigen zijn die straks aanwezig is bij het volgende live concert van Kane, wacht dan niet te lang met het bestellen van uw Kane tickets want de Kane kaarten vliegen de deur uit! Via Budgetticket.nl kunt u in het bezit komen van de beste Kane kaarten voor de nieuwe Kane tour! Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer hier uw concertkaartjes voor Kane. Dan kunt u straks ook zeggen you’re so glad you made it! De No Surrender albumtour belooft een groot rockspektakel te worden, dus mis dit niet en reserveer hier online uw Kane tickets!

Kane Concert Ahoy Rotterdam

Can you handle Kane? Dat is de vraag als u Kane tickets bestelt voor het komende live optreden van Kane uit de No Surrender Tour. Tijdens deze Kane concerten zullen de rockers alles geven om een spectaculaire live show te geven die u nooit zult vergeten. Met hun nummer 1 hits Dreamer, Something to Say en Fearless zal Kane het publiek zeker weer op de banken krijgen. De karakteristieke stem van Dinand Woesthoff en de knallende gitaar rifs van Dennis van Leeuwen hebben al geleid tot verschillende onderscheidingen. Zo heeft Kane al een hele kast vol met TMF en MTV Awards. Een live concert van Kane is dan ook een must voor elke rock fan. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en boek vandaag nog uw Kane tickets voor hun No Surrender Tour. Heeft u Kane nog nooit live zien optreden? Dan is er maar één oplossing. Bestel op Budgetticket.nl uw tickets voor Kane concerten en maak uw grote droom waar!

Kane Tour

Met hun concert in het nieuwe ADO Den Haag Stadion had Kane in 2018 een ware primeur te pakken. Zij waren namelijk de eerste band die een live concert mocht houden in dit stadion. En welke band kan er nu beter gevraagd worden voor een “proefconcert” in het ADO Den Haag Stadion dan Kane? Deze Nederlandse rockgroep, met Dinand Woesthoff als frontman, is afkomstig uit Den Haag en kan niet wachten om hun stadsgenoten en fans een fantastisch concert voor te schotelen. Dankzij de geweldige songs van Kane beloven ook de komende Kane concerten een grandioze ervaring te worden. TIckets voor het Kane concert bij u in de buurt, zijn ongetwijfeld everything you want! Wacht daarom niet langer en koop nu uw Kane kaarten bij Budgetticket.nl. Kijk in onze concertagenda voor de komende Kane live concerten en vraag direct uw concertkaarten aan. Uw Kane tickets worden tijdig naar u toegestuurd.

Gerelateerde evenementen