Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Melkweg Tickets

De Melkweg in Amsterdam is een van de bekendste poppodia van Nederland. Naast pop concerten en dance events kunt u in de Melkweg Amsterdam ook genieten van theater, film en beeldende kunst. Muziek- en cultuurliefhebbers kunnen hun hart dus ophalen in deze voormalige fabriek. De Melkweg opende haar deuren als muziektempel in 1972 en groeide al snel uit tot een begrip in de binnen- en buitenlandse muziekwereld. In 2018 is De Melkweg er weer in geslaagd enkele zeer grote acts naar Amsterdam te halen. Met Melkweg kaarten kunt u bijvoorbeeld live concerten zien van Milow, Methodman, Lady Gaga en Ilse de lange. Officiële tickets voor Melkweg concerten kunt u snel een veilig online bestellen bij Budgetticket. De Melkweg Amsterdam is de perfecte plaats om uw favoriete artiest of band te zien optreden, dus reserveer direct uw Melkweg concertkaarten.

Melkweg Amsterdam

Voor de beste popmuziek van Nederland moet u Melkweg tickets hebben. Dit Amsterdamse poppodium slaagt er elk jaar weer in een concert programma van internationale allure samen te stellen. In The Max, de grote concertzaal van De Melkweg Amsterdam, hebben de bekendste artiesten ter wereld opgetreden voor 1.500 man publiek. Bands als U2, The Rasmus, Coldplay hebben allemaal al een keer in De Melkweg gestaan voor een live concert. De concerten in De Melkweg zijn vaak binnen no-time uitverkocht. U moet er daarom snel bij zijn om Melkweg kaarten te kunnen bemachtigen. De beste plaats hiervoor is natuurlijk Budgetticket.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het reserveren van zelfs de moeilijkst te verkrijgen concertkaarten. Kijk dus snel in de concertagenda voor De Melkweg 2018 en bestel uw favoriete De Melkweg tickets direct online.

Programma Melkweg 2018

Het concert programma van De Melkweg is weer goed gevuld voor 2018 Kane, Alphabeat en Novastar zijn enkele van de artiesten die dit jaar naar de Amsterdamse poptempel komen. Fans van Joan Armatrading, Airbourne en Zita Swoon mogen zich ook verheugen op een live concert van hun favoriete artiest of band in De Melkweg. Melkweg kaarten bieden voor een ieder wat wils. Van de beste Nederlandstalige muziek, tot R&B, rock en dance. Kijk in onze Melkweg concertagenda en bekijk ons gevarieerde aanbod van Melkweg concertkaarten. Na bestelling worden uw officiële De Melkweg tickets per aangetekende post bij u thuis of uw hotel bezorgd. Tot ziens in De Melkweg Amsterdam en beleef uw ultieme muzieksensatie!