Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Overige evenementen

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Lucie Vrijdag, 23 november 2018 23-11-2018 Aanvang 20:00
PraagCZ
O2 Arena
€ 49,00* + servicekosten Bestel Tickets
Lucie Zaterdag, 24 november 2018 24-11-2018 Aanvang 20:00
PraagCZ
O2 Arena
€ 85,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Lucie Ticket Informatie

Voor echte fans is het waarschijnlijk al oud nieuws, maar er komen nieuwe Lucie concerten aan! Kunt u de lyrics en songs van Lucie wel dromen en heeft u de albums van Lucie inmiddels helemaal grijs gedraaid? Dan wordt het hoog tijd Lucie live in concert te zien! Er is weer een nieuwe Lucie tour aangekondigd en dus is dit uw kans om die gewilde concert tickets te bemachtigen. Officiële Lucie kaarten voor de nieuwe concert tour kunt u nu reserveren bij Budgetticket. Lucie kaarten voor O2 Arena zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online Lucie tickets voor andere evenementen reserveren! Het bestellen van concert kaarten voor Lucie kost maar enkele minuten, dus wacht niet langer en reserveer uw Lucie tickets nu online bij Budgetticket, uw online ticketspecialist!

Lucie Kaarten

Heeft u er altijd al van gedroomd zo’n geweldig live optreden van Lucie bij te wonen, maar is het u nooit gelukt Lucie tickets te vinden? Elk Lucie concert waar we u kaartjes voor kunnen aanbieden, vindt u op deze speciale Lucie pagina dus u kunt direct een order plaatsen. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging met een overzicht van uw bestelling per e-mail. Staat het Lucie concert van uw keuze niet op onze website? Stuur ons een berichtje en wij doen ons uiterste best alsnog de Lucie tickets te vinden die u zo graag wilt bemachtigen. Ook als u een concert in het buitenland wilt bijwonen, bent u bij Budgetticket aan het juiste adres voor Lucie kaarten. Na bestelling worden uw tickets voor Lucie concerten tijdig en uiterlijk een week van tevoren per aangetekende post naar u toegestuurd. Maak dus gebruik van de service van Budgetticket en reserveer online uw concertkaarten voor de Lucie tour!

Lucie Concerten

Op de concertagenda van Lucie voor dit jaar staan weer enkele prachtige concerten ingepland! Als fan wilt u natuurlijk niets missen van de nieuwe Lucie tour en dankzij Budgetticket hoeft dat ook niet! Wij hebben nog enkele kaarten beschikbaar voor het komende Lucie concert en deze kunt u hier binnen enkele minuten online reserveren. Volg de eenvoudige instructies op onze website en met enkele muisklikken bent u verzekerd van uw Lucie tickets. Lucie staat bekend om de geweldige live optredens en het is dan ook niet gek dat veel fans er alles voor over hebben om concertkaarten in handen te krijgen. Tickets voor Lucie concerten zijn tegenwoordig niet eenvoudig te bemachtigen, maar gelukkig kunt u uw Lucie kaarten ook online reserveren bij Budgetticket.nl. Twijfel dus niet langer, bestel hier uw Lucie tickets en zie Lucie live in concert.

Gerelateerde evenementen