Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

North Sea Jazz Festival tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
North Sea Jazz - Vrijdag
Marcus Miller, Christian Scott, Gary Clark Jr, Robert Glasper, BadBadNotGood
Vrijdag, 13 juli 2018 13-07-2018 Aanvang 16:30
RotterdamNL
Ahoy
€ 125,00* + servicekosten Bestel Tickets
North Sea Jazz - Zaterdag
Earth, Wind & Fire, Mew, Gretchen Peters
Zaterdag, 14 juli 2018 14-07-2018 Aanvang 16:30
RotterdamNL
Ahoy
€ 169,00* + servicekosten Bestel Tickets
North Sea Jazz - Zondag Zondag, 15 juli 2018 15-07-2018 Aanvang 16:30
RotterdamNL
Ahoy
€ 129,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

North Sea Jazz Festival Ticket Informatie

Het North Sea Jazz festival nadert weer met rasse schreden! Ook dit jaar is de North Sea Jazz line-up niet te versmaden. Tijdens vorige edities van North Sea Jazz konden de bezoekers als genieten van grootheden als BB King, Herbie Hancock, Duffy, James Taylor, Jamie Cullum en Adele en ook tijdens North Sea Jazz 2018 worden weer enkele grote namen verwacht. Door de gevarieerde mix van jazz legendes en aanstormende singer/songwriters zijn de North Sea Jazz kaarten aan iedereen besteed! North Sea Jazz 2018 zal wederom Ahoy op z’n kop zetten, dus zorg dat u erbij bent! North Sea Jazz - Vrijdag kaarten voor Ahoy zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!  Natuurlijk kunt u hier ook online North Sea Jazz - Zaterdag tickets voor andere evenementen reserveren! Tickets voor North Sea Jazz zijn beschikbaar voor de vrijdag, zaterdag en zondag van het festival. Jazz is nooit weggeweest en het zal de liefhebber goed doen dat er een nieuwe generatie van jazz artiesten opstaat. Om deze nieuwe talenten samen met de Jazz legendes van weleer op het podium te zien kunt u hier uw North Sea Jazz tickets bestellen!

North Sea Jazz Festival Kaarten

Nieuws over het aankomende North Sea Jazz festival wordt met argusogen in de gaten gehouden door het anticiperende publiek. De bezoekersaantallen breken ieder jaar weer alle records! Er worden gemiddeld maar liefst 70 duizend kaarten voor North Sea Jazz verkocht! Het laat zien dat jazz en blues meer leven dan ooit! Als echte jazz fanaat mag u dit eenvoudigweg niet missen. Met hoofdacts van het kaliber BB King, Geoorge Benson en Herbie Hancock raden wij u aan uw North Sea Jazz tickets tijdig te reserveren. Bezoek Budgetticket voor uw reservering van de officiële North Sea Jazz kaarten. Eenvoudig besteld en per koerier bij u thuis afgeleverd! Of u nu een vaste North Sea ganger bent of dat dit de eerste keer wordt, voor uw North Sea Jazz 2018 tickets bent u hier aan het juiste adres!

North Sea Jazz Festival 2018 in Ahoy

Het North Sea Jazz festival is het grootste jaarlijkse jazzfestival in Nederland en is bekend over de hele wereld. Dit unieke festival werd sinds de eerste editie in 1976 in Den Haag gehouden, maar werd in 2006 verplaatst naar de Ahoy in Rotterdam. Een uitstekende North Sea Jazz line-up markeerde herhaaldelijk het North Sea Jazz festival met uitzonderlijke jazzmuziek en nieuwe talenten. North Sea Jazz boeit mensen al jaren en brengt de talrijke bezoekers samen ongeacht leeftijd of nationaliteit. Als u een passie voor jazzmuziek heeft kunt u hier uw hart ophalen. Sta schouder aan schouder met andere jazz fanaten en zie de iconen van de dynamische jazz wereld live aan het werk! Reserveer uw tickets nu en u staat straks op het 2018 North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam!

Gerelateerde evenementen