Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Pharrell Tickets

Hiphop-, pop-, en R&B muziekfans zijn zeker bekend met het werk van Pharrell. Of je nu bekend bent met een nummer dat hij heeft gecomponeerd of heeft geproduceerd, het is een must om Pharrell concert kaarten te hebben. Pharrell heeft verscheidene albums geproduceerd, een aantal succesvolle singles uitgebracht en vele hits geschreven. Dus je zult er geen spijt van krijgen als je een Pharrell ticket koopt om zijn concert live mee te maken. Bovendien is Budgetticket je voornaamste bron voor Pharrell tickets, zodat je deze artiest live in concert kunt zien. Het is dan ook nog nooit zó praktisch geweest om een kaartje aan te schaffen om Pharrell Williams op te zien treden!

Pharrell Concert

Omdat Pharrell zo veel al heeft gedaan, waaronder vele hits geschreven, geproduceerd of gezongen, is het uiteraard een must om kaarten te bemachtigen voor een van zijn live optredens. Voor de nummers “Frontin” en “Can I have it like that” heeft Pharrell gewerkt met respectievelijk Jay-Z en Gwen Stefani. Het luisteren naar dit soort nummers op cd is uiteraard niet te vergelijken met het bezoeken van een Pharrell concert bij jou in de buurt. Koop een kaart voor één van de Pharrell concerten en verleid je zintuigen met de zeer originele muziek die hij schrijft en produceert. Als je op zoek bent naar eerstehands informatie over de aankomende Pharrell concert tour, dan hoef je niet verder te zoeken, want daar is Budgetticket voor! Onze site is dan ook de plek om Pharrell tickets te kopen, en we kunnen je ook de laatste informatie over zijn albums, concerten en tours geven!

Over Pharrell

Pharrell wordt gezien als één van de meest invloedrijke hitmakers van de hedendaagse muziekindustrie. Hij is een producer, zanger, songwriter en rapper die met de meest populaire artiesten van deze tijd heeft samengewerkt. Hij heeft gewerkt met Mariah Carey, Justin Timberlake, Beyonce, Janet Jackson en zo zijn er nog vele anderen! Zijn muziekcarrière begon in 1994 toen hij onderdeel uitmaakte van the Neptunes en N*E*R*D*. Om je ervaring van muzikale expertise van Pharrell te vergroten, zou je naar een Pharrell concert in Nederland moeten gaan. Voor eerstehands informatie over zijn Europese tour en de mogelijkheid om één van de Pharrell concerten in Nederland te zien, bezoek je Budgetticket waar je precies zult vinden waar je naar op zoek bent.

Gerelateerde evenementen