Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Pink Tickets

Get The Party Started! Pink komt met haar nieuwe The Truth About Love Tour naar Europa. Deze zangeres is een diva en “enfant terrible” in één. De funky performance van Pink maken onze Pink tickets voor de Pink concerten een ware must! Concertkaarten voor Pink zijn hotter dan ooit en dus is het niet makkelijk Pink kaarten te bemachtigen. Haar brutale mix van pop, rock, punk en hiphop is ongeëvenaard! Op haar nieuwe album Fun House laat Pink zich weer van haar beste kant zien. Van rockende feestnummers tot gevoelige ballads, Pink spaart geen emoties op. Om haar nieuwste songs So What, Please Don’t Leave Me en Crystal Ball live te horen kunt u hier uw officiële Pink concertkaarten reserveren. Volg Pink op haar The Truth About Love tour en feest mee met deze unieke artiest!

Pink Kaarten

Tijdens haar komende live concerten zal de getalenteerde Pink niet alleen nieuwe nummers laten horen, maar ook haar oude hits. De Pink albums Can’t Take Me Home, Missundaztood, Try This, I’m Not Dead en Fun House zijn stuk voor stuk pareltjes. Bij elke cd gaat Pink weer een stukje dieper. Ze ziet muziek deels als therapie en heeft Fun House dan ook gebruikt om bijvoorbeeld haar scheiding te verwerken. Wees erbij als Pink zich bloot geeft op het podium en reserveer hier de laatste Pink tickets. De zangeres heeft een absurd gevoel voor humor en dat komt ook terug in haar lyrics en videoclips. Een ding is zeker: Pink’s The Truth About Love Tour wordt een waar feest! De komende concerten van Pink zijn een uitgelezen kans uw favoriete zangeres eindelijk live te horen optreden. There You Go! Pink kaarten kunt u nu bestellen bij Budgetticket.

Pink The Truth About Love Tour 2018

Prikkelend, bevreesd, funky en uniek zijn maar een paar woorden om de muziek van Pink te omschrijven. Haar muzikale carrière begon al in 1996, maar haar grote doorbraak beleefde ze met het album Can’t Take Me Home, dat ze samen met Babyface en Steve Rhythm produceerde. Toen Pink samen met Christina Aguilera, Lil’ Kim en Maya de single Lady Marmalade uitbracht kwam haar loopbaan in een stroomversnelling. Wie herinnert zich niet de smash hits Just Like A Pill, Stupid Girls, So What en Please Don’t Leave Me? Sinds die tijd staat de Pink concertagenda boordevol en staan Pink fans vaak drie rijen dik om Pink tickets in handen te krijgen. Voor diegene die eerste rang kaarten voor Pink willen bemachtigen is er maar advies: get the party started en boek uw Pink kaartjes hier!

Gerelateerde evenementen