Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Maand

Prijs

Racoon tickets - Nederland, België

Evenement Datum Locatie Prijs vanaf  
Racoon Zaterdag, 28 april 2018 28-04-2018 Aanvang 20:00
AmsterdamNL
Ziggo Dome
€ 69,00* + servicekosten Bestel Tickets

Kunt u het door u gezochte ticket niet vinden? Klik hier om tickets aan te vragen voor het door u gewenste evenement.
* Budgetticket is een wederverkoper van tickets. Haar aanbod betreft doorverkochte tickets.

Racoon Ticket Informatie

Racoon staat bekend als een van de beste rock bands van Nederlands. In 2005 braken zanger Bart van der Weide en de zijnen door met hun grootste hit tot nu toe. Love You More stond wekenlang op in de top van de Nederlandse hitlijsten. Ook de volgende Racoon single Laugh About It werd goed ontvangen. Tickets voor een Racoon concert zijn nog altijd zeer gewild en veel mensen staan uren in de rij om zo’n gewild Racoon kaartje te bemachtigen. Bij Budgetticket is dat niet nodig! Racoon kaarten voor Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket! Bestel uw Racoon concertkaarten op een snelle en veilige manier op onze website en dan zit straks misschien wel vooraan bij het volgende Racoon live concert! De Racoon tickets worden tijdig bij u thuis bezorgd.

Racoon Kaarten

Racoon treedt al jaren op en voorlopig is deze Nederlandse soft rock band nog niet uitgespeeld. Met hun akoestische gitaren en de bijzondere stem van lead zanger Bart van der Weide maken van elk Racoon live concert weer een bijzondere belevenis. Tijdens de optredens van Racoon zullen al hun bekende songs als Love You More, Laugh About It en Brother langskomen. Uiteraard zullen ze ook nummers laten horen van het laatste Racoon album Before You Leave. Dit jaar reist Racoon weer door het hele land met de nieuwe Racoon Tour en dus is dit uw kans een Racoon concert bij u in de buurt te bezoeken. Bekijk de Racoon concertagenda op Budgetticket.nl en bestel direct uw Racoon tickets. Het bestellen van de kaarten kost slechts enkele minuten. U bent slechts enkele misklikken verwijderd van uw Racoon kaarten.

Racoon Concert HMH Amsterdam

Bart van der Weide en Dennis Huige (gitaar) richtten de rock groep Racoon in 1996 op. Binnen enkele maanden komen Stefan de Kroon (basgitaar) en Paul Bukkens (drums) de band versterken. De eerste demo van Racoon It’s An Ice Cream Day wordt goed ontvangen. Het debuutalbum van Racoon, Till Monkeys Fly, brengt nog niet de gewenste landelijke doorbraak. Deze komt er wel in 2005 met de single Love You More. Mede dankzij deze hit mag Racoon op het hoofdpodium van Pinkpop spelen en is hun theatertour volledig uitverkocht. Ook voor de nieuwe Racoon Theater Tour is er weer veel vraag naar Racoon tickets. Gelukkig voor u heeft Budgetticket enkele Racoon kaarten voor u weten te reserveren. Volg de aanwijzingen op onze website en u heeft uw officiële Racoon kaartjes voor u het weet in huis!

Gerelateerde evenementen