Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Rufus Wainwright Tickets

Ben jij een fan van de sensationele zanger Rufus Wainwright? Dan moet je echt op jacht naar Rufus Wainwright kaarten voor zijn volgende concert in Nederland. Als je thuis al zijn platen al hebt grijsgedraaid, regel dan nu de Rufus Wainwright concert kaarten, want Rufus Wainwright live zien en horen spelen is een betoverende ervaring die zijn weerga niet kent! Je hoort en ziet hem dan zijn act recht voor je neus opvoeren en dat is een onvergetelijke gebeurtenis met een buitengewone sfeer! Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu je Rufus Wainwright tickets! Je kunt deze tickets nú bestellen bij Budgetticket!

Rufus Wainwright Concert HMH

Rufus Wainwright is een getalenteerde rasartiest waar veel fans van zijn gecharmeerd vanwege zijn sprankelende stem en al even sprankelende, veelzijdige muziek. Zijn albums bevatten een groot aantal populaire songs die voor het merendeel grote hits zijn geworden. Als je iemand vraagt wat de beste nummers van Rufus Wainwright zijn, dan krijg je waarschijnlijk “April Fools”, “Cigarettes and Chocolate Milk” en “Rules and Regulations” als antwoord. Voor een echte fan is een Rufus Wainwright concert iets wat je niet mag missen. Een Rufus Wainwright tour zit doorgaans barstensvol met breed uitgemeten optredens waarin hij zich onder het publiek mengt. Als je zijn nummers niet uit je hoofd kunt krijgen kun je het beste maar naar een Rufus Wainwright concert van zijn tour komen. Reserveer dus nu meteen Rufus Wainwright kaarten bij dé specialist op het gebied van tickets en concerten. De Rufus Wainwright tickets zijn nu verkrijgbaar bij Budgetticket!

Over Rufus Wainwright

Rufus Wainwright is een canadese zanger/songwriter die op 22 juli 1973 is geboren als Rufus McGarrigle Wainwright, de zoon van beroemde muzikanten Loudon Wainwright III en Kate McGarrigle. Hij lanceerde zijn debuutalbum “Rufus Wainwright” in 1998. Dit werd prompt een enorme hit en bracht hem snel naar de top. In het blad Rolling Stone is deze CD uitgeroepen tot het beste album van het jaar. Rufus Wainwright staat bekend om zijn enorm entertainende optredens en de magische sfeer bij live performances. Ook het aankomende Rufus Wainwright concert in Nederland zal wederom een waar spektakel blijken te zijn. Dus als je een fan van Rufus Wainwright bent, dan mag je deze gelegenheid om hem te zien absoluut niet missen! Je kunt tickets voor ieder Rufus Wainwright concert in Nederland hier bij Budgetticket bestellen!

Gerelateerde evenementen