Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op genre

Rubrieken

Filter op naam

Rugby Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Geen tickets gevonden
Meer resultaten REMAINING

Rugby Tickets

Geplaatste tackles, de maul, de touch-line en free kicks, zijn vast bekende termen voor de rugby supporter. Populair geworden in Engeland en Australië, is deze sport uitgegroeid tot een ware volkssport. De rugbyspelers zijn ware sporthelden geworden en tickets voor de spannendste rugby toernooien snel uitverkocht. Zullen het dit keer de All Blacks zijn die de Wallabies verslaan of kunnen de Dragons hun titel prolongeren tegen de Springboks? Wanneer u een zenuwslopende wedstrijd van de Rugby Union of de Rugby League wil bijwonen kan u nu uw rugby tickets reserveren bij Budgetticket.nl! De ovaalvormige bal, kenmerkend voor rugby, komt u kant op, dus vang die bal en grijp uw kans en boek nu uw rugbykaarten zeker en simpel bij Budgetticket.nl!

Rugby Kaarten

Een spannende loting, een vriendschappelijk duel of de finale wedstrijd, een krachtmeting tussen twee rugby landen of tussen twee top rugby teams bijwonen staat garant voor een portie kracht, goed samenspel en ogenschijnlijk mooie dropkicks. Rugby tickets voor wedstrijden van ’s werelds meest prestigeuze rugby competities boekt u nu bij Budgetticket.nl! De beste rugby kaarten voor de bekendste rugby tournaments zoals de Six Nations, Tri-Nations of de Hong Kong Sevens vindt u bij uw rugby ticketspecialst. Beleef bloedstollende momenten wanneer de laatste seconden van de klok wegtikken en uw favoriete rugby team de laatste aanval opent. U hoort het al, het is tijd voor uw kick-off, want tickets kunt u nu scoren vanuit uw luie stoel bij Budgetticket.nl! Zorg dat u uw rugby jersey uit de kast haalt, want er zijn plaatsen op de tribune voor u gereserveerd.

Rugby Toernooien

Verschillende spelregels en teams die strijden in een competitie van de Rugby Union of the Rugby League,. Er zijn veel verschillen, maar deze maken het bezoeken van een rugby wedstrijd zeker niet minder spannend en sensationeel. De beste tactieken, slidings en kicks bekijken vanaf een eersterangs plaats op de tribune? Met rugby tickets van Budgetticket weet u zeker dat u geen minuut zult missen! Is de thuiswedstrijd gewonnen en staat nu de spannende uitwedstrijd voor de deur? Wanneer u nu uw rugby kaartjes online bestelt bent u verzekerd van een fantastische rugby wedstrijd. Was u bij elke overwinning van uw favoriete team, juichde u vol passie en de trots? Dan is het nu tijd to get onside, check het speelschema en reserveer officiële rugby tickets voor uw favoriete team nu online bij Budgetticket.nl!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!