Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Sensation Tickets

Sensation is een van de meest populaire dance evenementen van Nederland. In 2000 en 2001 heette de party alleen Sensation. Later werd de party opgedeeld in twee delen: Sensation White en Sensation Black. Van welke muziekstijl u ook houdt: hardstyle, hardcore, house of trance, het maakt niet uit. Met kaarten voor Sensation komt u altijd aan uw trekken. Dus waar wacht u nog op? De kaarten voor de Sensation Dance Party zijn te koop via het internet. Vanuit uw luie stoel heeft u ze zo binnen. Sensation Dance tickets zijn erg populair, dus wacht niet te lang met bestellen. Koop uw 2017 Sensation kaarten nu bij Budgetticket en trakteer uzelf en uw vrienden op een waanzinnige avond.

Sensation Dance Kaarten

Geen probleem! Budgeticktet.nl heeft voor u nog Sensation tickets in de aanbieding. Waar veel andere mensen uren in de rij moeten staan om kaartjes te krijgen, kunt u ze bij ons gewoon online bestellen! Snel en eenvoudig. Kijk dus snel op Budgetticket.nl voor de verschillende data van de Sensation Tour en om je kaarten te kopen. Ook dit jaar zullen de beste DJ’s in de Amsterdam Arena draaien om Sensation net zo intens te maken als de vorige jaren. Sensation zal zo een onvergetelijke danservaring worden. Als u een liefhebber bent van de beste trance, dance of hardstyle mag u Sensation niet missen. Koop snel uw Sensation Dance tickets. Sensation tickets kunnen eenvoudig online worden aangeschaft via Budgetticket. Wacht dus niet langer en bestel snel uw Sensation tickets nu! Na bestelling worden uw Sensation dance tickets tijdig per aangetekende post bij u thuis of uw hotel bezorgd.

Sensation White 2017

Sensation White is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip op zich in de dance scene. Grote namen als DJ Tiësto en Armin van Buren hebben in het verleden al gedraaid op dit sensationele dance festival. Duizenden in het wit geklede dance fanaten gingen op hun muziek compleet uit hun dak in de Amsterdam Arena. Dit jaar zal geen uitzondering op die trend zijn en zullen de beste DJ’s ter wereld weer voor een weergaloze avond en nacht zorgen. Hadden wij overigens al verteld dat Sensation White 2017 twee dagen duurt! Het zal echt spectaculair worden omdat muziekfans van over de hele wereld aanwezig zullen zijn. Deze ultieme dance experience mag u niet missen! Sensation is namelijk een van die feesten waar iedereen in ieder geval één keer geweest moet zijn. Bestel dus nu Sensation tickets voor u en uw vrienden bij Budgetticket.nl, de grootste en succesvolste ticketbroker van Nederland.

Gerelateerde evenementen