Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00
Volg Budgetticket
en win tickets!

Zoek tickets

Kan ik mijn tickets op een ander adres laten bezorgen?

Bestelt u online, dan krijgt u tijdens de bestelling de mogelijkheid om een afwijkend afleveradres op te geven.
Heeft u reeds besteld, dan is het uiteraard mogelijk om het door u opgegeven leveringsadres in uw reservering te wijzigen mits uw tickets nog niet naar u onderweg zijn. Mocht u uw gegevens willen wijzigen, neem dan contact op met onze klantenservice. Adreswijzigingen ontvangen wij het lieft per email om misverstanden te voorkomen. 

Indien u E-tickets hebt besteld, dan zult u de tickets per e-mail in uw inbox ontvangen. Hiervoor is het dus niet nodig om een ander afleveradres op te geven. Indien u uw E-tickets op een ander e-mailadres wenst te ontvangen, dan ontvangen wij graag tijdig (dat wil zeggen enkele weken voordat het evenement plaatsvindt) het andere e-mailadres per e-mail. Wij zullen het e-mailadres in uw bestelling dan voor u aanpassen, zodat de E-tickets naar het door u opgegeven e-mailadres zullen worden verstuurd.

Wanneer u op onze website hard copy tickets bestelt, dan krijgt u tijdens het plaatsen van uw bestelling de mogelijkheid om een afwijkend afleveradres op te geven.

Heeft u reeds besteld, dan is het ook nog mogelijk om het door u opgegeven leveringsadres in uw reservering te wijzigen mits uw tickets nog niet naar u onderweg zijn. Mocht u uw gegevens willen wijzigen, neem dan tijdig contact op met onze klantenservice. Adreswijzigingen ontvangen wij het liefst per e-mail om misverstanden te voorkomen. 

Terug naar veelgestelde vragen