Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Filter op genre

Rubrieken

Filter op naam

Wintersport Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Geen tickets gevonden
Meer resultaten REMAINING

Wintersporten Tickets

De Wintersporten tickets gaan weer als warme broodjes over de toonbank! Bent u ook een echt ijskonijn? Vindt u er geen bal aan als er geen sneeuwballen voorhanden zijn? Komt u pas uit uw winterdepressie als de temperatuur flink onder nul raakt? Dan bent u hier aan het juiste adres! De ultieme ervaring voor elke wintersport fanaat begint natuurlijk als de schaatsen weer ondergebonden worden en de grote Sprint & Allround wedstrijden weer beginnen. Ook ander koude tenen sporten zijn spectaculair. Voor vele wintersporten, zoals Skiën, schansspringen, snowboarding en curling zult u toch echt de landsgrenzen moeten verlaten, maar ook binnenlands is er genoeg te beleven op wintersport gebied. Wat dacht u bijvoorbeeld van tickets voor EK en WK Sprint en Allround? Hoort Nederland nog bij de internationale schaatstop? U ziet het live met wintersport kaarten van Budgetticket! Moedig Sven Kramer aan en deel Neerlands trots met de andere schaatsfanaten!

Wintersporten Kaarten

Dit jaar belooft weer een goed schaatsjaar te worden, en wij hebben voor elk evenement de heetste wintersport kaarten! Naast de echte schaats marathons op natuurijs, is er ook op kunstijs weer genoeg spektakel te verwachten. De wereldtop neemt het weer tegen elkaar op tijdens het EK Allround Thialf. Tickets voor dit spektakel reserveert u hier! Zullen de Nederlandse sprinters zoals Marianne Timmer en Annette Gerritsen de buitenlandse specialisten zoals Anni Friesinger en de Japanse snelheidsduivels voor kunnen blijven? En wat te denken van de gedoodverfde internationale grootheden zoals Jeremy Wotherspoon en Shani Davis? Of Sven Kramer en Erben Wennemars juichend over de finish zullen rijden is niet te voorspellen. Of u erbij bent is echter wel te voorspellen! Reserveer nu uw officiële wintersporten kaarten bij Budgetticket en u ziet live wie er wint.

Wintersporten Evenementen

Nederland biedt als schaatsland ongekende mogelijkheden voor de IJsfanaat. Zowel voor de EK Allround en WK Allround tot de EK Sprint en WK Sprint in Thialf, Budgetticket heeft voor alle grote schaatswedstrijden kaartjes. Zie de schaatskampioenen van eigen bodem het opnemen tegen de Internationale top! U bent hoogstwaarschijnlijk niet de enige schaatsfanaat in Nederland, dus als u erbij wilt zijn is het aan te raden uw wintersport tickets ver van tevoren te bestellen. Of u nu liever bij de finish zit, of liever op enkele meters afstand de schaatsers de bocht in en uit ziet vliegen, BudgetTickets heeft kaarten op de beste plaatsen. De WK Schaatsen tickets liggen bij ons op ijs, koop uw schaats toernooi ticket voordat de dooi weer inzet! Ontdek de nieuwe Sven Kramer en bestel uw wintersport kaarten online!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!