Verzekerd van voordelige tickets! Veilige verzending Vragen? Bel ons 050-2011521 (ma t/m vr 9.30-17 uur)
Winkelwagen 0 ticket(s) - € 0,00

Verfijnen op...

Land

Plaats

Locatie

Periode

Genre

Filter op genre

Rubrieken

Filter op naam

Worstel Tickets

# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
D
T
W
Meer resultaten REMAINING

Worstel Tickets

Was u u toevallig op zoek naar worstel tickets? Worstelen is een van de oudste sporten ter wereld. In Europa wordt voornamelijk de Grieks-Romeinse stijl beoefend. Maar worstelen gebeurt al lang niet meer alleen op de klassieke manier. Denk bijvoorbeeld aan het Japanse Sumo worstelen of het populaire ‘Sports Entertainment Wrestling’ uit Amerika. Bent u een fan van klassiek of modern worstelen? Tickets bemachtigt u hier op Budgetticket! Of u nu van de pure strategische sport op de Olympische mat houdt of u toch meer voelt aangesproken door de bombastische helden van het TNA en WWE kaliber, worstel kaarten vind u hier! Deze krachtsport biedt u altijd sensatie, dus bestel uw worstel tickets hier zonder kleerscheuren!

Worstel Kaarten

Bent u altijd al geïntrigeerd door de wereld van het professionele worstelen? Kaarten voor worstel wedstrijden in alle soorten en maten kunt u nu hier reserveren. Al sinds de Oudheid nemen mensen het tegen elkaar op om elkaars krachten te meten. In het begin van de worstel sport waren er nauwelijks regels. Met het Olympisch worstelen kwamen er allerlei reglementen waar de sporters zich aan dienden te houden. Met de huidige populariteit van het ‘professional wrestling’ in Amerika is er weer een voorkeur voor zo min mogelijk regels. Als u de actie in de ring wel eens met eigen ogen wilt zien kunt u hier uw worstel tickets bestellen voor alle vormen van het worstelen. Kaarten van Budgetticket zijn altijd officiële kaartjes! Worstel fans kopen dus altijd hun tickets op Budgetticket!

Worstel Toernooien

In laatste jaren zijn vooral de moderne worstel toernooien immens populair. Mede dankzij spraakmakende acties van Hulk Hogan en kornuiten zijn de TNA wrestling en de WWE worstelen kaarten niet aan te slepen. Heeft u altijd al eens een van deze spectaculaire worstel partijen willen zien? Reserveer hier dan uw WWE en TNA tickets! Laat u vermaken door het kunst en vliegwerk van de spierbundels in de ring! Zelfs een sierlijke salto is de mannen niet vreemd. Gevolgd door een verpletterende ‘smackdown’ natuurlijk! Wilt u genieten van een daverende show? Bekijk het ruime aanbod aan TNA en WWE kaarten en u zit straks aan de ring! Met de selectie worstel kaarten van Budgetticket mist u geen houtgreep meer!

Service, gemak en flexibiliteit: daarom bestelt u bij Budgetticket

Onze servicemensen staan voor uw klaar! Heeft u vragen dan kunt u ons op werkdagen bellen tot 16:00 uur. Op alle bestellingen is de 120% Ticketgarantie van toepassing. Bestel daarom uw tickets bij de grootste ticketshop van Nederland. Uw tickets worden aangetekend bezorgd door PostNL in Nederland. Direct bevestiging van uw bestelling en genieten van een fantastisch evenement!